Zebra 4FM - Hitec, nebo Multiplex?

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
Arx
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Arx »

S těma trimama máš absolutní pravdu, kdykoli jí vyndavám z krabice, tak je rozhodím. Uvažuju o tom, že ty "čudly" seříznu, ale doku je to v záruce, nechci do toho hrabat. Asi si tam aspoň udělám bílou barvou rysky v neutrálech, abych věděl kam to mám vracet. Já měl plyn hned vlevo, pro mě je to přirozený, mít směrovku vlevo, protože jsem levák. Ještě nemám éro, takže jsem jí zatím nevyzkoušel v praxi, jsem zvědavej na ten mikropřijímač, jak bude fachčit, serva vypadaj v pohodě.
bezmozek
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od bezmozek »

A má ještě nějaký výhody mimo těch trimů?
Chtěl bych jí jako náhradu za čínskej RC set, ale aby to nebylo z bláta do louže :oops:
diablotin

#18 Příspěvek od diablotin »

nic proti ale to je doslova z bláta do louže :evil: jestli máš z toho čínskeho setu alespoň 4 kanálovou vysílačku tak si ji nech a za tohle peníze nevyhazuj.nebo si kup něco pořádnýho(multiplex cocpit MM seženeš starší tak za 4 000 a chodí bezvadně) :twisted: :twisted: :twisted:
Naděje umírá až po nás.
wroum

#19 Příspěvek od wroum »

diablotin píše:nic proti ale to je doslova z bláta do louže :evil: jestli máš z toho čínskeho setu alespoň 4 kanálovou vysílačku tak si ji nech a za tohle peníze nevyhazuj.nebo si kup něco pořádnýho(multiplex cocpit MM seženeš starší tak za 4 000 a chodí bezvadně) :twisted: :twisted: :twisted:

nesouhlasim. zebra je jak po funkcni tak po mechanicky strance vyrazne lepsi nez setova souprava. minimalne chod kniplu a moznost plnejch vychylek najednou v obou smerech na jednom kniplu je vyraznej posun kupredu.... ale to bys vedel kdybys to nekdy mel v ruce. a nez Cockpit by si moh koupit treba Optic nebo MX 12 - za cca 3200 a uplne novou....
diablotin

#20 Příspěvek od diablotin »

v cenách vysílaček se už moc nevyznám já mám svoji multiplex profi a jsem spokojenej,ale měl sem v ruce taky nějakej set a tam byly radia s normálníma pákama že chodily jak maj ale to byla nějaká cessna :twisted: :twisted:
Naděje umírá až po nás.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od arda1 »

Multiplesk nebrat obecně :lol: :lol: :lol: A teď do mě :wink:
Arx
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Arx »

Když to pojímáš takhle kategoricky, jistě k tomu máš nějaké objektivní důvody - sem s nima, až potom do tebe! :D
arda1
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od arda1 »

Jistě třeba napájení pouze 6 čl-vypnutí vysílače pokud napětí spadne pod určitou mez !(to považuji osobně daleho horší nesmysl než pojistka v gaunerech),absence PCM (pro mě osobně důvod proč bych ho nikdy nechtěl) nevysvětlitělné chování u řady EVO a Cocpitu MM -viz http://www.mojehobby.cz/diskuze/strom2. ... tec=702419 atd............
j3nda
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od j3nda »

arda1 píše:Multiplesk nebrat obecně :lol: :lol: :lol: A teď do mě :wink:
a vidis ja chci zrovna koupit Cockpit SX
j3nda
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od j3nda »

diablotin píše:nic proti ale to je doslova z bláta do louže :evil: jestli máš z toho čínskeho setu alespoň 4 kanálovou vysílačku tak si ji nech a za tohle peníze nevyhazuj.nebo si kup něco pořádnýho(multiplex cocpit MM seženeš starší tak za 4 000 a chodí bezvadně) :twisted: :twisted: :twisted:

novej a pod 3
http://www.hangar1.cz/katalog.php?text= ... ajdi&sklad[]=1&page=1&detail=4431
Abu
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Abu »

Pises ze chces SX, ale na tom odkazu je MM. Dost podstatnej rozdil, rekl bych ze MM je o tridu niz!
j3nda
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od j3nda »

ja chci sx, ale reagoval jsem i na prispevek o starsim mm za 4000,-
mimochodem mpx mm ma kamarad pry uz pet let a uziva ho k plne spokojenosti

trochu me zarazilo, ze o sx neni treba na multiplex usa ani slovo
arda1
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od arda1 »

j3nda píše: a vidis ja chci zrovna koupit Cockpit SX
Tak za prvé-kup si co chceš a za druhý- proti gustu žádný dišputát :lol: :lol: :lol: Já osobně nevidím sebemenší důvod proč při součastné nabídce vysílačů jít do Multiplexe.Ale je to samozřejmě můj názor a nikomu ho nevnucuji. :wink:
j3nda
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od j3nda »

a co bych mel asi tak koupit? fx18 prestali ty fujtabi zabednenci delat a v dane cenove hladine zbyva jen graupner kteryho nechci ani zadarmo
Abu
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Abu »

j3nda píše: zbyva jen graupner kteryho nechci ani zadarmo

To jsem si rikal vic nez 2 roky. Ted mam MC-19 a nechapu jak jsem se mohl driv trapit s Futabou FC-16.... :wink: doba je slozita.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“