Ano máš v obou bodech samozřejmě pravdu, tedy podle tvých požadavků a kritérií.Bochužel, co člověk, to jiné požadavky a jiná kritéria hodnocení.
1-ano, nebude se to přepínat tak často, tedy jak kdo. Já osobně volím tlačíta, jsou pohodlnější a mohly by více vydržet.
2-pokud kupuješ u Nás, je to reklamace jednodužší. Tedy jak kdy že...
Ale pokud třeba v Číně, už to někdy může (nemusí), znamenat problém.
A ano, ta nouzová možnst připojení externího přijímače mě taky napadla.
Ale na druhou stranu, když už to stojí takové peníze, proč to takto bastlit.......
Mě osbně na tom vadí, ale jenom trochu to, že je omezená volnost - přijímač na stativ a k tomu tracker.
Poprípadě jeden přijímač a později jiný monitor.
Ale to nejsou zásadní věci, spíše otázka vkusu.
Na druhou stranu, to co výše uvádím jakoomezující slabinu která mi může vadit, je zároveň předností !
Trochu paradox, že...
Je tam vše, v jednom, žádné zbytečné kabely, držáky přijímače a u té varianty kterou jsem uváděl, ani baterky.
I když ta baterie se mi jeví poměrně slabá - 1000mA, raději bych bral aspoň 2200mA.
Ale nic nebrání připojení externí baterie, ale tím trochu padá ta výhoda "zaklapovací" baterie, jako součásti monitoru.

A už jenom krátce k tomu, včem vidím, že je ta verze 801 lepší, než 700.
- trochu vyšší rozlišní, s funkcí umožnující roztáhnou obraz na celou plochu.
- Tlačítka volby "kanálů"
- Baterie jako součást monitoru (i když možná trochu slabá).
- Stínítko je z pevného materiálu a časem se nepropadá jeko látkové. Taky se případně lépe "připevňuje" dodatečné stínění.
A ještě pár věcí, stačí porovnat manuály.
I když připomínám, že je to jenom můj osobní názor a nikomu ho nevnucuji.
Osobně si myslím. že o cca 500,-Kč větší cena (včetně poštovnéhu z UK), za to oproti sedmistovce co prodává Telink, stojí.

Nákazu léčím systematicky - "Pěkně kulkou po kulce".
http://www.vscharlie.rajce.idnes.cz