jonyx27 píše:Dovod preco to tak nezapojit ???
Bezne sa takto zapaja obvod i do vacsich modelov a nie do maleho trenera . Ci radsej ma kupit powerbox ,zalozne zdroje , vyskovku upravit na dve serva ,instalovat dva prijimace ak je to mozne a na kazdy prijimac osadit 1/2 serv a specialne by si model osadil este jednou rcsupravou s ktorou by v pripade problemu odistoval padacik ?
Trener nepotrebuje mat zapojene kazde servo zvlast hlavne pre zaciatocnika ak ma v tom este chaos ale je to kazdeho osobna vec .
Tak ze spustim ja ked mu tak skvelo radite . Serva su stavane na 7,4 V a ak to prijimac zvlada tak je ok ale treba si premerat Lipo aku ma kapacitu pri plnom nabiti u 2S . Ak spravne ratam tak je to 8,4V co moze byt problem . Ak by mal dodrzat tu kapacitu na serva tak lipo by musela byt uz takmer vybita na 3,7 V clanok . Tak isto aj do vysielacov ak sa dava Lipo tak je dobre znizit na nej kapacitu (plati to pre vysielace co maju zdroj Ni-Mh ..) Ale mam dojem ze hodne vas tu je moc mudrych .
Osobne coho sa drzim je ze nic nepretazjuem a ak je mozne tak volim jednoduche zapojenie .Lietam roky a vzdy odchadzam z letiska s modelom v stave ako aj na letisko dosiel .
Jsi nějak mimo! Pleteš si dojmy s pojmy! Nikdo mu neradí používat dvě serva na výškovku ani power box...2 příjímače!
Lipol 2S dá do přijímače, z přijímače S, V, K1, K2, motor. Co je na tom složitého? Než půjde lítat, Lipolku dobije a jde. Co jednoduššího může ještě být? Na jeden den létání stačí kapacita cca 1500mAh i s rezervou! Tak mu v tom nedělej guláš!