Admiral II
Re: Admiral II
MVVS 1,5D ... jeden let jsem odlétal se zakrvavenou Marskou, jak mně ten prevít rozseknul dlaň, dodnes je ta jizva vidět. Ale když konečně naskočil, tak přece musel letět!!!! :-D
jyrry.webnode.cz
Hm, tak už to začíná... chcete profil křídla podle žebra 1 nebo 3 nebo 4? Nebo podle mně? :-)
Potahal jsem to, uhladil, vyladil pro oko...
takhle leží na žebru 1:
Potahal jsem to, uhladil, vyladil pro oko...
takhle leží na žebru 1:
jyrry.webnode.cz
Můj Admirál II, spolu s Farovou Cesnou 177 a Vitáskovým Diamantem visí jako dekorace v manželčině třídě ve škole, vše originály z 90. let minulého století... To se tenkrát modelařilo, žádné CNC, profi rádia, vše samodomo výroba, kromě serv a motorů.
fireball píše:..... žádné CNC, .....
no jo, taky zadny AutoCAD.... Ziroli, Cizek, vsechno stejne... vlastne kreslim polomaketu 1:1 Admirala II, ono tam nic nesedi, vzajemne ani podle kót...
kdyby se nasel obetavec, ktery by zacal stavet centroplan, jsou na nej zebra, tak jestli to bude pasovat.... dneska zkreslim zebra na ucho....
jyrry.webnode.cz
Co to ctu? Tady vznikaji polotovary na Admirala ll Revival...??? To zni zajimave. Kdyby to nekdo spachal kolem Rakovnika, sel bych do toho taky. Ze by Retro Admiral Cup Rakovnik? 
Ja bych do toho z nostalgie sel moc rad. Porad hledam co bych patlal vecer u TV....
Ja bych do toho z nostalgie sel moc rad. Porad hledam co bych patlal vecer u TV....
Tom1974 píše:... nekdo ... kolem Rakovnika....
uděláme trochu osvětu, až to bude k mání... někdo se třeba chytí... těch Admirálistů je tu (Ra) dost, třeba RisaH a JardaH; nakonec RisaH s Admirálem za to můžou, že jsem koncem 70. let začal pižlat balzu...
jyrry.webnode.cz
uděláme trochu osvětu, až to bude k mání... někdo se třeba chytí...
Fajn, jsem pro vsema deseti. Pocitej se mnou
Já se určitě hlásím o polotovary,
bude i plánek ? V nějaké podobě?
A bude i elektroverze čumáku?
bude i plánek ? V nějaké podobě?
A bude i elektroverze čumáku?
plán - jardah - papírový (v původním "znění") tomu kdo si to u něj vyjedná
změny dělat nebudu, vše bude jak to bylo... změny si každý udělá sám...
až mi zase vyjde čas, napíšu seznam - čísla dílů podle plánu, co je k dispozici; momentálně mám zkreslená žebra celého křídla + pár tvarových dílů na ně; ještě chybí žebra směrovky, výškovky a trupové přepážky; jinak bočnice apod. nechám na klasické stavbě... nechci udělat stavebnici, jen shortkit, rozsyp toho nejpracnějšího...
změny dělat nebudu, vše bude jak to bylo... změny si každý udělá sám...
až mi zase vyjde čas, napíšu seznam - čísla dílů podle plánu, co je k dispozici; momentálně mám zkreslená žebra celého křídla + pár tvarových dílů na ně; ještě chybí žebra směrovky, výškovky a trupové přepážky; jinak bočnice apod. nechám na klasické stavbě... nechci udělat stavebnici, jen shortkit, rozsyp toho nejpracnějšího...
jyrry.webnode.cz
To zní perfektně...taky bych šel do toho.... 
Nemusíš vše vědět, ale musíš vědět, kde na vše najdeš odpověď.
Tom1974 píše:uděláme trochu osvětu, až to bude k mání... někdo se třeba chytí...
pokud to Tomáši postavíš, mužu ti na to pujčit cox 1ccm, teda pokud by stačil, určitě běhá, páč jsem ho zkoušel na balkoně v paneláku, má součástí motoru i nádrž a takovou tu pružinku, jak natočíš vrtuli proti pružince a pustíš, pak to chytne a když to chcípne, tak jen slyšíš souseda--di s tim řevem v neděli po obědě už do prdele, bud mě vytopíš, nebo tu pořád od tebe něco řve a smrdí
Coxiku jsem mel Pepine nekolik. Dnes jsem se s Jirkou potkal na letisti a myslim ze je jasno. Zadnej motor. Gumicuk a nazdar
Navrat ke korenum. Legenda se vraci 
Tom1974 píše:Coxiku jsem mel Pepine nekolik. Dnes jsem se s Jirkou potkal na letisti a myslim ze je jasno. Zadnej motor. Gumicuk a nazdarNavrat ke korenum. Legenda se vraci
mě se ten admirál taky moc líbí, ale zatím nejsem ještě na takovou nostalgii dostatečně připraven.
Ja jsem pripraven, ale musim ho vysochat sam od zakladu. Uz ted mam spatny svedomi, ze budou hotovy vyrezy 
Tom1974 píše:Ja jsem pripraven, ale musim ho vysochat sam od zakladu. Uz ted mam spatny svedomi, ze budou hotovy vyrezy
no já právě čekám na dobu, kdy už bude stačit pouze vložit svuj přijímač