Koupě truggy

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Zpráva
Autor
Stiwo

Re: Koupě truggy

#16 Příspěvek od Stiwo »

Losi mám jenom 1/24 crawlera ale jsem spokojený. Losiny bych se vůbec nebál hezké auto za slušnou cenu. http://www.astramodel.cz/cz/katalog/los ... p6677.html Tohle je sice spíše na závody, ale proč ne? A v základu sice nemá střídavý motor ale stříd. regl jo takže paráda.

to Doktor:
To Durango vypadá dobře. Proč jsi ho tu nedal hned na začátku namísto těch dvou tebou doporučovaných aut? :wink:
Ano traxxas má velmi jednoduchou konstrukci ale v jednoduchosti je síla :D Je kvalitní a říct že to je něco jako Nikko 8O To už je vážně blbost. :mrgreen:
Axial scx10 JK, Traxxas Slash 2WD, Spektrum DX4S Bixler 1.1, Spektrum DX6
Jiri

#17 Příspěvek od Jiri »

Franta78 píše:Díval jsem na se Vortex a vypadá pěkně ... no ještě by mě zajmalo jestli vydrží to co storm nebo rustler. Třeba baterka se tam dává zespodu ...

Vydrží DOST, ta konstrukce s hliníkovými bočnicemi šasi je opravdu dobrá. Právě díky tomu tam ta baterie má přístup zespod, nemusí se sundavat kastle a baterie je ideálně v těžišti, její hmotnost/velikost nemá vliv na jízdní vlastnosti. Regl umí Nixx i Lixx baterky (typ lze naprogramovat).
Símův axiom: Každý signál se zlepší, připojíme - li anténu
Kovboj

#18 Příspěvek od Kovboj »

Doktor píše:A jo. Já zapomněl že Traxxas a HPI je to nejlepší na světě! :wink:

To jsem neříkal ;-)
Ale pokud to srovnávám s auty typu Himoto (což jsou ty co jsi doporučoval) tak je jsou kvalitou, materiálem i jízdními vlastnostmi někde úplně jinde. Stejně jako řada jiných značek.
Elfew
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Elfew »

Hpi je lepsi jak traxxas...osobni zkusenost a pri koupi bych sel uz jen do hpi
Doktor
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Doktor »

>Kovboj
Vzhledem k tomu že seš asi astra prodejce tak zcela chápu že tu tak kopeš za Traxxas či ECX.

Takže nejdřív je Traxxas a za ním kousek HPI, pak je s menším odstupem ECX, pak dlouuuuuuuuuuuuuuuuuuhoooooooooooooooooooo nic, a pak je zbytek světa! Už v tom mam jasno! :wink:
Odpovědět

Zpět na „Auta“