jaky 6CH vrtulnik po MJX F-45???
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Re: jaky 6CH vrtulnik po MJX F-45???
Slušně létající helina je třeba pádlový protos 500.
koupil jsem HK 500...jeste cekam na dx6i a pak snad uz do vzduchu.....na simu mam natrenovany......mam i velkej treninkovej kriz tak snad to zvladnu
Cos měl připojený k simu, když si neměl Dx6 ?
Je dobře, že cvičíš na simu, než vezmeš heli velikosti 500 do vzduchu, to už je pořádná sekačka, necdhtěl bych se s ní poprat..
Je dobře, že cvičíš na simu, než vezmeš heli velikosti 500 do vzduchu, to už je pořádná sekačka, necdhtěl bych se s ní poprat..
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
A co pak Tě vedlo k výběru zrovna tohoto stroje? Něčí, kohoho znáš Ty sám osobně, zkušenost. Nebo jen pouhá nerozvážnost?
Využiju tohle téma, co si myslíte o Minititatnu E325? Je lepší vzít V1, nebo V2?
"Šmirgl to jistí!"
- Arcicorsa
- Kontaktovat uživatele:
Hunger píše:Využiju tohle téma, co si myslíte o Minititatnu E325? Je lepší vzít V1, nebo V2?
Pročti toto vlákno viewtopic.php?f=104&t=54593 .. Tam se to myslím řešilo a V1 je prý lepší..
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com
milagros: Tak jak dopadly prvni lety?
no to HK 500 jsem vzal protoze to bylo za dobrou cenu a dostal jsem k tomu hafl nahradnich dilu a jeste k tomu to ma komplet zadek v kovu a hlavu skoro celou taky.ma to nahon reminkem coz mi kazdej rikal ze je pro zacatek lepsi......ve vzduchu to jeste nebylo,porad cekam na DX6i ....borec furt slibuje ale jeste neposlal.....nabic sem si udelal obrovskej treninkovej kriz takze pristani snad bude vpoho.
Jinak k Pheonixu mam pripojednej na litani Simtransmitter......s tim to chodi a clovek nepotrebuje ani ten harwerovej klic.....navic je na bazaru ten sim
Jinak k Pheonixu mam pripojednej na litani Simtransmitter......s tim to chodi a clovek nepotrebuje ani ten harwerovej klic.....navic je na bazaru ten sim
O. K. Pak dej vĕďĕt