Rozdíl mezi W8 64 a 32bit.

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
Hunger

Re: Rozdíl mezi W8 64 a 32bit.

#16 Příspěvek od Hunger »

Takže jinak všechno jde nastavit, ale musíš se s tím štvát a proč bych to proboha dělal, když mi to na vistách funguje rovnou... Další věc bez ovladačů GPU, bych tu hru ani nespustil, takže asi tolik k tvojí narážce na mou demenci.

A ano mohl jsem ten autocad rozchodit na těch 8.1, ale nechtělo se mi odinstalovávat Microsoft NET FRAMEWORK a pak zjistit, že to nepomohlo, akorát bych se nad tím rozčiloval... na Vistách jsem to stáhnul a naistaloval rovnou, takže asi tak.

Zajímavé až na to, že nelegální verze autocadu neexistuje, sám Autodesk ji poskytuje na 30 dní bezplatně, jinak by toho moc neprodal.

Jinak odkaz kterej si dal ty říká toto:
277 of 784 people voted compatible

Pro ty co neumějí anglicky na win 8.1 funguje autocad 300 lidem z 800, takže mnohem méně jak polovině... jedinej kdo tu klame veřejnost si ty...
"Šmirgl to jistí!"
Kissman
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Kissman »

boze :) no uzij si to tu... ale tak co, kdyz te to bavi :D a jeste bys mohl tem co neumi anglicky doprelozit ten zbytek, abys jim daval ucelene info a ne jen tvoje nesmysly vytrzene z kontextu...

jen tak pro informaci, myslis ze autocad vyuziva na celem svete jen 900 lidi? :) Nemyslis, ze tech, co jim to nejde bude vic remcat nez tem, co jim to jde, ze jich je vetsina a protoze jim to jde, tak nemaji jedinny duvod hledat nejaky takovy web a psat tam info ze jim to jde? :D

btw. nelegalniho autocadu je plny internet :)
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
Hunger

#18 Příspěvek od Hunger »

Kissman píše:boze :) no uzij si to tu... ale tak co, kdyz te to bavi :D a jeste bys mohl tem co neumi anglicky doprelozit ten zbytek, abys jim daval ucelene info a ne jen tvoje nesmysly vytrzene z kontextu...

Zajímavé, že zrovna ty píšeš tohle, já se podle svého podpisu teda řídím více... Každopádně mi vysvětli jaké nesmysly jsem napsal, respektive co jsem vytrh z kontextu??? Ty si psal, že je to kompatibilní a dokazoval si to odkazem. Na kterým to funguje jen 1/3 lidí. Na tom odkazu je asi 10 vět z toho 7 vět je odaz na diskuzi a veškerý odkazy jsou na články, kde to lidem NEFUNGUJE...
"Šmirgl to jistí!"
Kissman
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Kissman »

v tvem prvnim odkaze se napr. pise... "I have AutoCAD 2014 running on Windows 8.1 x64 without any problems"

a ty zbyle jsou takove nerelavantni... i kdyz nakonec se v nich clovek vlastne taky dopracuje k reseni onoho problemu... staci si proklikat a precist odpovedi :P

:) gl & peace, stejne jako vzdy... odjizdim do SK, ceka me dlouha cesta a na tohle nemam cas a ani naladu :P
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
maroslong
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od maroslong »

Len tak pre info, že sú aj iné možnosti, žiadny Windows by som na denné používanie nechcel, ani keby mi platili doživotnú rentu. Používam platformu Mac takmer od jej začiatku a súčasne som občas nútený použiť PC s Win. Poznám obidve strany a ak sa raz stane že Apple skončí, radšej zabalím firmu a budem žiť v kontajneri ako prejsť na Win. Pre mňa je to obrovská kopa nikdy nekončiaceho trápenia, otravovania, sústavného aktualizovania, inštalovania, updatovania, nezmyselného a graficky nepodareného prostredia, proste katastrofa. Nechápem ako na tom môže fungovať väčšina sveta. Brrr, fuj, grc. Mám to na noťasovi na druhom nepodstatnom disku len kvôli Phoenixu a chvalabohu ide sezóna a dlho to neuvidím.
Už vidím ako sa trasú prsty typom "neznášam Apple" hoci ho nikdy naživo ani nevideli... :-)
RCStudio
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od RCStudio »

Pri prechodu na w8.1 to ano chtelo prihlasovat pod live uctem ale hned po instalaci se to dalo zrusit a pouzivat mistni ucet jeste ze tak pak bych se nepripojil k hyperv serverum. Nicmene nove jsem pozoroval ze to instalace upgradu na 8.1 jiz nechteli...
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
RCStudio
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od RCStudio »

Maroslong protoze zrejme nepotrebujes ve sve firme aplikace a technologie zalozene na windows nebo jen jejimi aplikacemy plne vyuzitelne. U applu neexistuje firemni server, exchange, sharepoint, AD atp. Takze apple je pekna sranda pro nekoho co mu to staci ale opravdova firemni kultura a sprava se s tim neda uvarit.
Jan Janekx Urbanek
c3cilka

#23 Příspěvek od c3cilka »

janekx píše:Pri prechodu na w8.1 to ano chtelo prihlasovat pod live uctem ale hned po instalaci se to dalo zrusit a pouzivat mistni ucet jeste ze tak pak bych se nepripojil k hyperv serverum. Nicmene nove jsem pozoroval ze to instalace upgradu na 8.1 jiz nechteli...

Ani při instalaci nebylo nutné zadávat online účet. :wink:

Co se týče připomínek uživatele Hunger, 90% z toho opravdu bylo jen z neznalosti OS. Chceš-li, mohu rozvést vše co jsi popsal. Ohledně Visty: i já patřím k těm co říkají, že špatná nebyla, jen nebyla na slabý HW.

Abych se vrátil k autoru tématu. Rozhodně 64bit systém. Krom zmiňované podpory více RAM také zefektivníš celkový chod. Zmiňované problémy s 32bit aplikacemi jsou dávnou minulostí a dnes již prakticky tento problém neexistuje(x64 Win "umí simulovat" 32bit systém).
centusak
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od centusak »

Hunger píše:Další věc Autocad, pod win 8.1 nejde, a ty de**nti v mrkvosoftu to odmítají řešit, pod win 8 lidem prý ještě chodil.

Tak jak již kissman poznamenal, Autocad 2014 funguje bez problémů na Win 8.1 akorát pro Inventor 2014 je potřeba stáhnout patch a voala :-)

Zrovna tento týden jsem ho instalovat na 35 PC s Win 8.1 64 bit.
jio

#25 Příspěvek od jio »

janekx píše:U applu neexistuje firemni server, exchange, sharepoint, AD atp. Takze apple je pekna sranda pro nekoho co mu to staci ale opravdova firemni kultura a sprava se s tim neda uvarit.

Taky jsem si to myslel, ale byl jsem poučen, že to není pravda. Údajně jsou systémy, které umožňují (i velké) firmě existovat výhradně na produktech Apple. Dál jsem to nezkoumal, jen jsem to vzal jako informaci, že ne vždy vše, co se traduje, musí být pravda.
RCStudio
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od RCStudio »

Ano na linuxu ale pak mas problem s firemnim SW co na linuxu proste nejede
Jan Janekx Urbanek
kouba159
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od kouba159 »

Pro mě vyřešila zbytek problémů s ovládáním Windows 8.1 klávesová zkratka WIN+X nebo pravé tlačítko na tlačítku start.
Ano i já jsem si instaloval Windows 8.1 na notebook z původních Windows 7 smazáním a novou instalací a ano několik věcí jsem
pokazil, ale nesoudím proto že jsou ty Windows špatné.

Add Vista měl jsem na dobrém železe Visty přes 3 roky bez jediného problému.
Jaroslav Kuba
jabber:kouba159@jabber.cz
Woita
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Woita »

janekx píše:Pri prechodu na w8.1 to ano chtelo prihlasovat pod live uctem ale hned po instalaci se to dalo zrusit a pouzivat mistni ucet jeste ze tak pak bych se nepripojil k hyperv serverum. Nicmene nove jsem pozoroval ze to instalace upgradu na 8.1 jiz nechteli...

Tak to je dobrá zpráva. Děkuju za info.
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
Hunger

#29 Příspěvek od Hunger »

C3celko, Ano 90% se dá odstranit, ale nejsou způsobeny neznalosti OS, ty tam proste jsou, ale mužů si to přenastavit, vyfixovat.

Ad Autocad problém s instalací, kterej mám je udajne způsobeny tim že v 8.1 je novější net framework, než v Autocadu na tom to pokaždé crashne, podle nich b to melo vyresit odistalace frameworku, každopádně nemám čas si s tím ted hrát.

Ad win 8.1 64 bit, 32 bitů bez problému, jsou v nich udajne celý XPcka jinak ja na kompu rozběhl i 16 bitovou hru, každopádně tu už nanaistalujete, ta se musí přetáhnout z 32 bit systému
"Šmirgl to jistí!"
maroslong
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od maroslong »

janekx píše:...U applu neexistuje firemni server, exchange, sharepoint, AD atp. Takze apple je pekna sranda...
:D Presne to je ono. Netušíš, ale "sranda" nemá, nevie... :D Samozrejme má a dá sa, nerobím v prvej firme fungujúcej komplet na "srande". Ale nechajme to, nemá to zmysel. Ako presviedčať Turnigistu na Futabu. Ja len, že Win je podľa mňa katastrofa, ale určite je napriek tomu najrozšírenejší a existuje naňho preto najviac aplikácií. To je pravda.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“