Heli HK-450 z HC III.

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
kure87
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od kure87 »

Nak: Protest. Objednával jsem za poslední měsíc dva balíčky z HK a oba byly doma za týden a půl, o víkendu objednáno za týden ve středu doma. Ale ano objednával jsem věci co jsou skladem. Zabaleno a odesláno většinou do dvou dnů takže bych je zase nehanil, toto platilo zejména ve chvíli kdy kdy slavili nový rok teďka už moc ne.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Nakadah »

kure> Ja objednal veci co byly skladem. Listy, motor, nejaky regulator a sbec. TYDEN!! jim trvalo nez to zabalili. Pak ze jako vyskladneno. Dalsi TYDEN!! HK posta tvrdila ze udany cislo balicku nezna. Teprve potom naskocilo ze bude brzo odeslan. A za dva tydny sem se dockal. Huráááá

A takhle po sobe sli postupne celkem tri baliky, prtoze sem mel v tu dobu objednavaci naladu a tri dny po sobe sem si dycky neco objednal.

ac-rc.com - dily pro vrtulnik. Objednano vecer, druhy den rano mail - zabaleno vyskladneno + cislo balicku. Mrknu na HK postu a cislo samozrejme v systemu meli + psali ze se pripravuje k odeslani. Za 10 dni to bylo doma. Muj nazor na HC je vcelku jasny, maji vyhodu ve velkem vyberu ale pokud muzu koukam se i jinam. Nak
kure87
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od kure87 »

koukám že oba máme rozdílnou zkušenost což se stává. To mi připomíná že jsem zapoměl objednat listy. :(
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Nakadah »

Listy kdyz tak muzu i nejake doporucit :) uz mam se dvemi typy uhlikacu dobre zkusenosti. Nak
koulinek
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od koulinek »

Jo tak mě se taky daří a chodí mi balíky celkem rychle, aj přes novej rok ty moje dva prošly nějakým zázrakem. Jo listí sem si k baterkám přihodil na doporučení tohle: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=11157
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
L.Bily
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od L.Bily »

Nakadah píše:Listy kdyz tak muzu i nejake doporucit :) uz mam se dvemi typy uhlikacu dobre zkusenosti. Nak

daj link s ktrymi, pri poslednych piatich objednavkach z hc taktiez trvalo tyzden nez nabehlo cislo, je to teraz hrozne
Extra 300 60´ EXP Extreme Flight , Thunder 3D Krill 1,92, S-BACH 342 29% RC-PILOT 2,2m
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Nakadah »

Prvne sem mel tyhle http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=8395 - vyvazeni perfektni, nemusel sem nic dovazovat. Teziste u obou listu ve stejnem miste. Jenom mely male esteticke vady v nastriku. Koren 4,82mm - musel sem to do gripu 4,7mm trosku liznout.

Potom sem je znicil a jelikoz nejsou skladem tak vzal tyhle http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=11157

Vyvazeni taky bez chybicky, teziste sedi. Povrchova uprava lepsi (rozumej bez vady) nez u tech prvnich. Koren 4,74mm - do gripu pasuji super bez zbrusovani. Nak
a.hanes

#23 Příspěvek od a.hanes »

Nakadah píše:K tomu reglu Thrust 55A ti nereknu nic, nikdy sem ho nemel v ruce. ...

a čo toto ? tiež je mekká ? : http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=12613

..vieš o nejakej univerzálnej karte ?

..a takto ..velmi pekne ti ďakujem
hanzi
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Nakadah »

No ta by uz asi sla. Univerzalni karta neexistuje, kazdy vyrobce pouziva trosku jiny software regulatoru. Nak
koulinek
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od koulinek »

Jenže je to 2100 a je těžší něž většina 2200mAh.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
bumbalek

#26 Příspěvek od bumbalek »

a.hanes píše:
Nakadah píše:K tomu reglu Thrust 55A ti nereknu nic, nikdy sem ho nemel v ruce. ...

a čo toto ? tiež je mekká ? : http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=12613

..vieš o nejakej univerzálnej karte ?

..a takto ..velmi pekne ti ďakujem

Už jsem to tu někde psal. Já osobně používám Turnigy 2200/3S/20C http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=8932 dva kousky mám už druhý rok a další dvě jsem si objednal hned z kraje roku. Zatím musím zaklepat, že si nemůžu vůbec stěžovat. Točím je mezi dvouma 450 helinama a érem. V éru mám nějakej noname motor C3542 s 60A reglem. Za ty doláče si myslím, že je to super baterka ,ale jak říkám je to můj názor a nikomu ji nevnucuju.
Ještě dodám, že chlapi na letišti taky koukaj jak baterka za 9 doláčů šlape :)
a.hanes

#27 Příspěvek od a.hanes »

..už mám doma jeden TENTO: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=6261- čo s tým ?

..a ako sa mám rozhodovať pri 10T, 11..12..13 ?..dá sa to nejako vyrátať ? ( okrem už vyššie spomin. kalk. )

a ešte jednu otázku : kedy treba nastavovať GYRO ? ? ? - po každom páde, či len po odpojení od receiver-u, a či len po novej kúpe..alebo ?

díky, díky, díky for alll
hanzi
dagx
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od dagx »

S tímhle motorem,regulátorem TOWER PRO 40A a 11T pastorkem jsem měl 2800 otáček na rotoru.Motor trochu "házel"už jako nový.Asi nakřivo nalisovaná hřídel.
Gyro nastavuješ poprvé jako nové a pak už podle kvality použité elektroniky a pádů :) Odpojení od přijímače nemá na nastavení vliv.

Kolikrát co nastavuješ a jak dlouho to trvá je taky věc toho nakolik jsi pochopil jak to funguje.Dokud se to nepochopí může se taky nastavovat navždy.Je to kombinace teorie a praxe.Já už to tady(i jinde) pročítám několik let a i v těch nejstarších příspěvcích se dá něco přiučit.I když se to třeba týká jiného modelu.
https://www.youtube.com/user/dagxcz/videos
http://dagx.rajce.idnes.cz/
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Nakadah »

Kolegove, ma nekdo z vas HK450PRO TT? Vcera sem hlavu z PROcka znasilnil na moji puvodne plastovou verzi HK450. Sedet to sedi i vcetne hridele z PROcka s navarenym prstynkem. Ani to nebylo treba podkladat podlozkami. Ale zarazila me ta hlava, resp. mezi gripy a kamenem hlavy byly distancni krouzy tl. 1,5mm. Jenze kdyz sem to utahl, tak gripy sly brutalne tezko a loziska mela polohy. Nakonec sem musel z pod axialnich lozisek vytahnout ty tenke podlozky 0,3mm a krouzky zbrousit o 0,5mm na 1,0mm. Kdyz sem si totiz vytahl pricnou hridel, nasadil na to gripy a i ty krouzky, tak mezi krouzky bylo 26,25mm. Ale kamen hlavy ma venkem 27,58mm. Cili rozdil je 1,33mm a to se v tech gumach uz nedokazalo slusne stlacit. Kdyz sem z krouzku udelal 1,0mm tak uz to vsechno hezky bez vule a plynule chodi. Tech 0,33mm se v gumach ztratilo.

Mel nekdo taky takovy problem? Ono je to celkem moucha, i kdyz pravda brouseni na brousku chvilku trvalo. Ale nasere to. Mozna jeste o to vic, ze cinan do horni mixazni paky zalepil a nedotlacil vnejsi lozisko a jeste mezi ty loziska zapomel dat podlozku. Ale jinak to chodi pekne a oproti plastove hlave skoro zadne vule (zatim). Nak
Screwball671

#30 Příspěvek od Screwball671 »

Nakadah píše:Kolegove, ma nekdo z vas HK450PRO TT? Vcera sem hlavu z PROcka znasilnil na moji puvodne plastovou verzi HK450. Sedet to sedi i vcetne hridele z PROcka s navarenym prstynkem. Ani to nebylo treba podkladat podlozkami. Ale zarazila me ta hlava, resp. mezi gripy a kamenem hlavy byly distancni krouzy tl. 1,5mm. Jenze kdyz sem to utahl, tak gripy sly brutalne tezko a loziska mela polohy. Nakonec sem musel z pod axialnich lozisek vytahnout ty tenke podlozky 0,3mm a krouzky zbrousit o 0,5mm na 1,0mm. Kdyz sem si totiz vytahl pricnou hridel, nasadil na to gripy a i ty krouzky, tak mezi krouzky bylo 26,25mm. Ale kamen hlavy ma venkem 27,58mm. Cili rozdil je 1,33mm a to se v tech gumach uz nedokazalo slusne stlacit. Kdyz sem z krouzku udelal 1,0mm tak uz to vsechno hezky bez vule a plynule chodi. Tech 0,33mm se v gumach ztratilo.

Mel nekdo taky takovy problem? Ono je to celkem moucha, i kdyz pravda brouseni na brousku chvilku trvalo. Ale nasere to. Mozna jeste o to vic, ze cinan do horni mixazni paky zalepil a nedotlacil vnejsi lozisko a jeste mezi ty loziska zapomel dat podlozku. Ale jinak to chodi pekne a oproti plastove hlave skoro zadne vule (zatim). Nak

Já si taky dělám hlavy sám podle dostupnosti dílů a tyhle podložky na příčný hřídeli si upravuju na 450 MT s Pročkovejma dílama taky tak nějak. Musí to být bez vůle a chodit bez odporu. Není to vše úplně vždy zaměnitelný bez potřebných úprav. Třeba deska cykliky z Pročka mi na MT nejde tak, aby byly táhla kolmý na páky od serv, má větší rozteče kuláků mrcha jedna.
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“