Jaká serva do křídla
- pilothanter
- Kontaktovat uživatele:
- pilothanter
- Kontaktovat uživatele:
- pilothanter
- Kontaktovat uživatele:
len tolko, ze na w60 nemozem nic povedat... zacinal som na nich s om plne spokojny, aj ked sa mi zda ze v poslednej dobe ich nerobia take ako kedysi... napr kamarat si ich kupil blbli mu nemal nervy sa s nimi hrat... odcvakol kable a serva hodil cele do kosa... ja co mam starsie nerobia ziadnu neoklechu, vola na serve ziadna a flater som tak isto nechytal a to som hadzal o sto sest, uvidime co to povie v novom kacku
... urobíme tak, aby bolo dobré ...
Koukni na tyhle - http://www.topmodelcz.cz/index.php?&des ... etail&id=3
Přijdou do tří dnů a je to úplně to samé co jsou Dyamondy D60 tj. naprosto bez vůlí a tah 1,8 kg.
Koupil jsem tři - na křidélka a vop.
Přijdou do tří dnů a je to úplně to samé co jsou Dyamondy D60 tj. naprosto bez vůlí a tah 1,8 kg.
Koupil jsem tři - na křidélka a vop.
Díky moc za tip jen ještě dotaz , necestují s teplotou?
Já mám teď v LS na křidélkách Dymondy 5,4 a chci je nahradit jednak že mají vůle a jednak musím přetrimovávat několikrát za dopoledne.
C 261 mám jednu na gumoletu na směrovce a je dost odolné navíc se dá koupit pod 500 proto jsem se ptal proč se nedává na F3K ,
Já mám teď v LS na křidélkách Dymondy 5,4 a chci je nahradit jednak že mají vůle a jednak musím přetrimovávat několikrát za dopoledne.
C 261 mám jednu na gumoletu na směrovce a je dost odolné navíc se dá koupit pod 500 proto jsem se ptal proč se nedává na F3K ,