Pecka-Modelář
Re: Pecka-Modelář
No už budu vědět. Ano, měli napsáno 1 kus, ale nevěděl jsem, že to bude tak rychle fuč. No nic, smůla.
Genagen píše:Mam zkusenost z obchodu ve zlatnicke. Skladem maji spis veci hrackarske. Onacejsi veci - se musi objednavat a cekat.
Dulezite je, si tam nenechat poradit. Ja to jako uplny zacatecnik parkrat udelal - a ze zpetneho pohledu des bes a bida.
Jako obchod - mi prijdou solidni (cena, chovani apod.)
Naprostý souhlas. Běžné věci co mají skladem není problém, ale běda když chcete něco extra. Jsou vám schopný do očí tvrdit, že se to nevyrábí i když si přinesete výrobní číslo a víte, že to výrobce má skladem a Pecka na to má výhradní zastoupení.
Mě řekli že se nedělají baterky, který se dělají (Gensy asi 120?mAh)
Ale jinak jsem s jednáním spokojenej, jen na mě pán divně koukal, když jsem si tam přišel pro smrkový lišty... JÁ... no, mě to taky přišlo blbý si něco takovýho kupovat
Ale jinak jsem s jednáním spokojenej, jen na mě pán divně koukal, když jsem si tam přišel pro smrkový lišty... JÁ... no, mě to taky přišlo blbý si něco takovýho kupovat
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16