kdo opravi kukacky?
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: kdo opravi kukacky?
Díky za fundovanou a naprosto vyčerpávající odpověď - a to teda před tebou fakt smekám -Radek
ICQ 638556901
-
JardaRůžička
Re: kdo opravi kukacky?
Arcicorsa : S tím vibrografem - perfektní práce. Ale konkrétně z těchto kukaček se chronometr udělat nedá, jsou mechanicky nevalné a nastavení je nestabilní. Ovšem pro navození atmosféry poslouží.
Teď jsem si ještě vzpomněl, že když jsem je kdysi kuchal, měly prohozený vyšší a nižší tón (z výroby, byly nové !), pročež vydávaly dost neobvyklé zvuky...
Teď jsem si ještě vzpomněl, že když jsem je kdysi kuchal, měly prohozený vyšší a nižší tón (z výroby, byly nové !), pročež vydávaly dost neobvyklé zvuky...