Jaké tam máš serva?
Funjet na EDF
Pravidla fóra
Toto je nové fórum, pokud víte o nějakém vláknu, které by se mělo přesunout do EDF, tak napište SZ na TomasC.
Díky
Toto je nové fórum, pokud víte o nějakém vláknu, které by se mělo přesunout do EDF, tak napište SZ na TomasC.
Díky
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Re: Funjet na EDF
Co to tam je za ten motor? Na googlu mi to nechce nic najít
Jaké tam máš serva?
Jaké tam máš serva?
A koľko váži, lebo môj má na 4S 3700, motor 1,3kw s vrtuľkou 1200g, ale štartujem iba s gumou, na taký kolmý štart som ani nepomyslel, normálne nechápem, že sa to niekde nepreklopí.
Naposledy upravil(a) chimo dne stř 16.07.2014 13:58, celkem upraveno 1 x.
Ancistrus01 píše:Co to tam je za ten motor? Na googlu mi to nechce nic najít![]()
Jaké tam máš serva?
motor tady, jinak já ho mám taky
http://www.tenshock-motors.de/Brushless ... -4-Pole_55
serva netuším nějaký noname levný, letadlo není moje, jen jsem tam dal edf a zalétal
chimo píše:A koľko váži, lebo môj má na 4S 3700, motor 1,3kw s vrtuľkou 1200g, ale štartujem iba z gumou, na taký kolmý štart som ani nepomyslel, normálne nechápem, že sa to niekde nepreklopí.
co to váží taky nevím, není muj a nemám ho už doma, na letišti tam chlapi normálně na vrtuli používají 5S 4000mAh
i kdyby to vážilo 1300g tak je tam tah cca 2,8kg, a další výhoda EDF je že nemá krouták jako vrtule, takže při startu to nikam model netočí
ten start to je sen .... taky sem stavěl na 6s ale vrtulového ale to se pak muselo střílet
tohle je pecka
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Tak to je parádní rychlost
Něco podobnýho chci zkusit s Jamara roo (na HK skyfun).
Jak se dívám na funjet multiplex, tak oni jsou nějaké dvě varianty? Jedna má na konci křídla oblouk a druhá jakoby nádrže.. (ta je vidět na HK) jsou tam nějaké rozdíly nebo to je kosmetické?
Jak se dívám na funjet multiplex, tak oni jsou nějaké dvě varianty? Jedna má na konci křídla oblouk a druhá jakoby nádrže.. (ta je vidět na HK) jsou tam nějaké rozdíly nebo to je kosmetické?
je to verze původní a evo, to je šedé a i z lepšího polystyrenu - EPP více kompresovaného
základní výhoda je že si už pořád neulamuješ ty nádrže :-d a je to o trochu tvrdší matroš
základní výhoda je že si už pořád neulamuješ ty nádrže :-d a je to o trochu tvrdší matroš
SOVA is YouR CO-pilot
"Fusion" finální podoba
na 90% hotové kopyto, ještě si trošku pohrát s povrchem a přechody na SOP
na 90% hotové kopyto, ještě si trošku pohrát s povrchem a přechody na SOP
- FilipV
- Kontaktovat uživatele:
Ty jsi zase řádil
. Je boží
kua to je nadhera :-d krasne ladne tvary, v nejake pekne barevne kombinaci co podtrhne tvar letadla to bude uplne super
SOVA is YouR CO-pilot
FilipV píše:Ty jsi zase řádil. Je boží
A Filipe jdeš do něj?
- FilipV
- Kontaktovat uživatele:
Ne, už takhle nevím, s čím bych lítal dřív
Možná až to zase všechno porozbíjím
Možná až to zase všechno porozbíjím
první "Fusion" se dnes vyloupl z formy. Hmotnost zatím 350g, pro slabší setup by mohla jít hmotnost o něco dolu, ale předpokládaná finální hmotnost bude okolo 400g