Internet- Nový panel...

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

Re: Internet- Nový panel...

#16 Příspěvek od Ancistrus01 »

CoralinaCZ píše: :D ..to jako fakt, anebo fór?

To jako fakt... zeptej se každého zkušenějšího ajťáka... :idea:
CoralinaCZ

#17 Příspěvek od CoralinaCZ »

:D no zkus to taky :D
snad si nemyslíš, že Microsoft o tobě nesbírá údaje o tvém pohybu na internetu :D
Co se týče IE, o tom se nepřu, nicméně už několik let ho úspěšně nepoužívám právě kvůli problémům s ním spojeným.
Zkus se na tohle téma pobavit s někým, kdo se živý tvorbou webu.. ;)
DX7, Gama 2100, Traxxas Revo 3.3
kocour
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od kocour »

CoralinaCZ píše::D no zkus to taky :D
snad si nemyslíš, že Microsoft o tobě nesbírá údaje o tvém pohybu na internetu :D
Co se týče IE, o tom se nepřu, nicméně už několik let ho úspěšně nepoužívám právě kvůli problémům s ním spojeným.
Nepamatuji, zda to bylo tady nebo na konkurenčním MH, byl tam odkaz na adresu, kde bylo možné se dozvědět, co se na mně ví. Věděli, že se zajímám o RC modely a že je mi 45 - 54 let (ve skutečnosti je mi 71 :D )
Lítám blbě, ale rád http://www.kocour111.rajce.idnes.cz
jio

#19 Příspěvek od jio »

Ancistrus01 píše:Doporučuju reinstal windowsu... pak to bude šlapat jako po másle ;)

Před případnou reinstalaci bych doporučil 2 kroky:
1) Spusť příkazový řádek jako správce (Start - Všechny programy - Příslušenství a tam pravý klik na příkazový řádek a Spustit jako správce) a zadej sfc /scannow. Provede se kontrola konzistence systému a pokud to bude možné, tak se windows samy opraví. Mělo by to skončit hláškou Program Ochrana prostředků systému Windows nenašel žádné narušení integrity.
2) Zaregistruj se a následně přihlas na http://forum.viry.cz/ tam Řešení problémů, logy a podle návodu tam vlož potřebný log (viz rámeček Pravidla fóra). Některý moderátor popřípadě rádce se tě ujme a pomůže ti dát počítač do provozuschopného stavu. Jinak řečeno, bude tě vést abys postupně odstranil z počítače případnou havěť a další věci, které tam nepatří.

Teprve po provedení obou kroků a nefunkčnosti uvažuj o případné reinstalaci.
CoralinaCZ

#20 Příspěvek od CoralinaCZ »

kocour píše:[quote="CoralinaCZ"]:D no zkus to taky :D
Nepamatuji, zda to bylo tady nebo na konkurenčním MH, byl tam odkaz na adresu, kde bylo možné se dozvědět, co se na mně ví. Věděli, že se zajímám o RC modely a že je mi 45 - 54 let (ve skutečnosti je mi 71 :D )[/quote]
[emoji1] lichotníci. Dost záleží na tom, co kde člověk vyplní do všelijakejch soutěží a jinejch blbin..
DX7, Gama 2100, Traxxas Revo 3.3
blembondo

#21 Příspěvek od blembondo »

Demografické údaje o vaší osobě od Google. http://www.google.com/ads/preferences/?hl=cs
Moc velcí lichotníci to nejsou. :D Mám prý o 15 let víc a zajímá mě jihoasijská hudba. :lol:
Informace o uživatelském účtu u Google. http://www.google.com/dashboard
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od jyrry »

blembondo píše:Demografické údaje o vaší osobě od Google. ...

Ten první údaj, tam má být obrázek nebo text?
:-D :-D
jyrry.webnode.cz
blembondo

#23 Příspěvek od blembondo »

To nevím.Pokud nemáš účet u google tak se asi nezobrazí nic.V opečném případě tam naskočí nastavení reklam google....
Nastavení reklam Google
Díky reklamám mohou být webové služby a obsah zadarmo. Tato nastavení umožňují vybrat, jaké typy reklam vám Google bude zobrazovat.....atd.
Pozor.Jestli máš zaplé Ghostery tak ten to zablokuje.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“