Problém s programem Skype
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Problém s programem Skype
Hlasis se dobre? Pod skype uctem? Nebo mas MS ucet? Obecne od doby co to koupil MS to stoji za zlamanou backoru.
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
- MarthiR
Přihlašuji se normalně přes skype. něco sem našel zde
http://www.slunecnice.cz/sw/skype/diskuse/45270/
Ovšem jak dlouho to teda netuším
http://www.slunecnice.cz/sw/skype/diskuse/45270/
Ovšem jak dlouho to teda netuším
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
A jsi si jist ze mas skype ucet a ne MS ucet? Mas v nazvu uctu @?
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
- MarthiR
Ano sem a nemám tam @
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Tak nevím kde byl problém (možná že mezi židlí a klávesnicí
nevím), ale od každého kdo tu co napsal, jsem si vzal kousek. Nainstaloval jsem nově Servis Pack 3, pak nejnovější verzi Skype 6.18.0.106 a místo uložení na disk "C", na který se mi Skype pokaždé ukládal, jsem ho pro změnu šoupnul na "D". Skype běží jako po másle, sice se mi tahle verze vzhledově vůbec nelíbí, ale alespoň funguje...
Mohlo to být obnovou Servis packu, je také možné že to bylo tím, že jsem neměl nejnovější verzi Skype a prostě ty starší fungovat už nebudou a další věc, umístění na disku "C", "D" i když to se mi nezdá, protože jsem to zkoušel naistalovat střídavě na oba dva a nefungoval ani jeden.
Mohlo to být obnovou Servis packu, je také možné že to bylo tím, že jsem neměl nejnovější verzi Skype a prostě ty starší fungovat už nebudou a další věc, umístění na disku "C", "D" i když to se mi nezdá, protože jsem to zkoušel naistalovat střídavě na oba dva a nefungoval ani jeden.
T-Rex 100X, T-Rex 450PRO, SAB Goblin 700 (HC3 sX)
Spektrum DX7
Spektrum DX7
- gardenroute
Psal jsem Ti , ze je potřeba mit na XP instalovanou poslední verzi Skype (starší proste nejsou podporovány a uživatel je na to upozornovan), tak nechápu Tvé úvahy o tom, čim byla obnova zpusobena...[emoji45]Váša2002 píše:... je také možné že to bylo tím, že jsem neměl nejnovější verzi Skype...
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Mne sa osobne stalo na dovolenke začiatkom augusta, že zrazu skype prestal fungovať, resp. vypisoval správy o nesprávnom mene/hesle. Som si istý, že meno/heslo som mal správne - prihlasovanie mám automatické, nemenil som nič. No ale samozrejme, skúšal som meno/heslo zadať aj ručne, nepomohlo. Kašlal som na to a namiesto skypovania som teda telefonoval. Po návrate domov z dovolenky skype stále nefungoval. Až jedného dňa, možno o týždeň neskôr skype pri spustení vyžadoval update na novú verziu a zrazu všetko fungovalo. Toto všetko na tablete s Androidom....
P.s. kedysi, ešte v minulom miléniu, som používal Yahoo Messenger, skype sa naň nechytalo už vtedy, a čím ďalej, tým menej je tento program spoľahlivý. Keby sa mi tak podarilo ukecať všetkých svojich známych prejsť na iný program, bolo by fajn, ale to je utópia.
Jozef
P.s. kedysi, ešte v minulom miléniu, som používal Yahoo Messenger, skype sa naň nechytalo už vtedy, a čím ďalej, tým menej je tento program spoľahlivý. Keby sa mi tak podarilo ukecať všetkých svojich známych prejsť na iný program, bolo by fajn, ale to je utópia.
Jozef
Taky se mi to před pár týdny stalo. Najednou to ze dne na den přestalo chodit. Pak jsem se dočetl, že skype zakazuje starší verze. Na linuxu je nejnovější 4.2 a ta funguje, ale 4.2 ve Windows je zakázaná. Brzy by se to mělo týkat i verze 6.15 tuším, takže prostě všechny starší nepojedou.
Po upgradu na verzi 6.18 mi zas skype fungoval jak má, ale cpaly se tam reklamy na každém kroku. Ta verze se mi vůbec nelíbila, ale buď může člověk jít používat nějakou alternativu nebo se s tím prostě musí smířit a přejít aspoň na verzi 6.18.
Mimochodem, ty reklamy jdou celkem dobře odstranit. Domovskou stránku skypu s nějakým api přesměrovat na localhost a ve firewallu zablokovat přístup na používané reklamní servery, pak už to neotravuje... kdyby to někoho zajímalo, tak to dohledám přesně.
Po upgradu na verzi 6.18 mi zas skype fungoval jak má, ale cpaly se tam reklamy na každém kroku. Ta verze se mi vůbec nelíbila, ale buď může člověk jít používat nějakou alternativu nebo se s tím prostě musí smířit a přejít aspoň na verzi 6.18.
Mimochodem, ty reklamy jdou celkem dobře odstranit. Domovskou stránku skypu s nějakým api přesměrovat na localhost a ve firewallu zablokovat přístup na používané reklamní servery, pak už to neotravuje... kdyby to někoho zajímalo, tak to dohledám přesně.
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
Kolegovi na Win Vista pomohl upgrade.
Reklamy mě taky štvaly. Řešení bylo triviální, ale už si to nepamatuji přesně. Myslím že někde v nastavení zabezpečení stačilo do seznamu blokovaných přidat adresu na skype adds.
Reklamy mě taky štvaly. Řešení bylo triviální, ale už si to nepamatuji přesně. Myslím že někde v nastavení zabezpečení stačilo do seznamu blokovaných přidat adresu na skype adds.
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Na W7 home bez problémů. Ale faktem je, že na začátku to najednou dává na výběr přihlásit se Skype jménem nebo Mrkvosoft účtem. No a samozřejmě ty reklamy...
Jirka
Jirka