jak nabarvit?
No nechce sa mi to vsetko citat ale jednoznacne si zozen AKRYLOVE FARBY su perfekne na vsetky materialy a kryju tiez dobre mam s tym skusenosti moje modeli su pomalovane len AKRYLOM
tak to skus neviem co to stoji lebo moja mamka je maliarky a ona ich ma kopcom cize ja som taka pijavica......... mam aj foto s modelu ale nechce sa mi to poslielat tak ti dam stranku na mamine obrazy a tam to mas to iste www.intercont.sk a tam galeria ale samozrejme ze na modeloch to vyzera ovela lepsie
lebo tie obrazy su robene botkou na botke model natieras suvisle........tak skus stoji to zato 
-
tomcatzdar
Zkus si s tema temperama nasimulovat pristani do vlhké travy( kdybys lital rano a byla este rosa
).
Jako ze si treba trosku naslinis prsty a skusis po tech barvach prejet ale lehce!! protoze si je asi necim neprekryl ani neinpregnoval( coz je asi blbost
) A pokud to sou normalni tempery tag se ti rozpijou
tomcatzdar píše:Zkus si s tema temperama nasimulovat pristani do vlhké travy( kdybys lital rano a byla este rosa).
Jako ze si treba trosku naslinis prsty a skusis po tech barvach prejet ale lehce!! protoze si je asi necim neprekryl ani neinpregnoval( coz je asi blbost
ty SOCKA ja nehovorim o TEMPEROVYCH farbach ale o AKRYLOVYCH farbach. Temperky zotres naslinenym prstom ale AKRYL mozes aj osrat a nezleze ti to.............. ked to dam na motoraca tak to ani spaliny s motora nezmiju je to odolne jak svina. Ja to pouzivam na vsetky moje modely a ked je rosa tak nic a ked sa mi zaspini omylom od inej farby alebo centrofixky ked si tam nieco znacim tak to kludne umyvam ACETONOM tak asi tak ale ked myslis ze to zotres vodou tak si macher........... kup si akryl namaluj v obyvacke stenu nechaj to desat minut schnut a potom to skus ostat a uvidis ci to zleze........ mam s tym velke skusenosti tak ma nezdzubavaj pred ostatnymi hadam viem co pisem.......... tak maj sa a prijemny pondelkovy vecer
helbo píše:tomcatzdar píše:Zkus si s tema temperama nasimulovat pristani do vlhké travy( kdybys lital rano a byla este rosa).
ty SOCKA ja nehovorim o TEMPEROVYCH farbach ale o AKRYLOVYCH farbach. Temperky zotres naslinenym prstom ale AKRYL mozes aj osrat a nezleze ti to.............. ked to dam na motoraca tak to ani spaliny s motora nezmiju je to odolne jak svina. Ja to pouzivam na vsetky moje modely a ked je rosa tak nic a ked sa mi zaspini omylom od inej farby alebo centrofixky ked si tam nieco znacim tak to kludne umyvam ACETONOM tak asi tak ale ked myslis ze to zotres vodou tak si macher........... kup si akryl namaluj v obyvacke stenu nechaj to desat minut schnut a potom to skus ostat a uvidis ci to zleze........ mam s tym velke skusenosti tak ma nezdzubavaj pred ostatnymi hadam viem co pisem.......... tak maj sa a prijemny pondelkovy vecer![]()
![]()
Sorry Tomcatzdar zle som precital a aj pochopil. Tak sorry...........
-
tomcatzdar
chlapci nehadajte sa AKRYLOVE farby su najlepsie. Nic sa im nevyrovna, ja mam s tym pomalovane vsetky modely a je to super...... nic neleze dole je to odolne voci palivu aj voci tvrdym pristaniam na beton (samozrejme potom sa to da lachko domalovat ak sa nieco nahodou oskre) Nieje odolny jedine voci ostrym zubom psa
))))