Coptery - vaše stroje - anketa
Re: Coptery - vaše stroje
JosefSvejk: Ano považuji, protože si většinou začneš číst o něčem a skončí to úplně jinde díky OT a ve finále to je ztráta času. Stejně tak se ději i teď zde díky tvému příspěvku. Ten thread může být nekonečný, ale ne nutně nepřehledný pokud tady nebudeme řešit s prominutím hovna a budeme se chovat trochu zodpovědně a vkládat tu zde pouze co sem patří. Já myslím, že pokud bude mít člověk zájem, tak je to pohodlnější zde na jednom místě a nemusí chodit na Rcalba. Neaktuální pro koho? Pro tebe když tu vložíš copter a za měsíc ho předěláš na něco jiného? Ta pro tebe neaktuální informace může být řešením pro někoho, kdo v danou chvíli jde cestou jakou jsi šel ty a staví něco podobného ne-li stejného. Pro tebe neaktuální protože máš už jiný stroj, ale pro druhého aktuální...
- JosefSvejk
amaterys píše:Stejně tak se ději i teď zde díky tvému příspěvku. ...nebudeme řešit s prominutím hovna ...
Nejsem snad jediný, kdo tu přispěl a napsal jsem to jako věcnou poznámku k výše napsanému. Měl by ses trošku uklidnit a naučit se i trošku naslouchat ostatním. Dál ti už tady to tvoje téma "špinit" nebudu..
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Takové vlákno, které píšeš si opravdu dovedu představit. A off-topic, to je prostě problém lenosti uživatelů hledat a neptat se v nesprávném tématu.
Pokud bude existovat vůle, tak může být klidně vlákno, kde budou popisy strojů. Jako moderátor mohu cokoliv mimo popis likvidovat.
Jestli bude zájem, může být cokoliv.
Pokud bude existovat vůle, tak může být klidně vlákno, kde budou popisy strojů. Jako moderátor mohu cokoliv mimo popis likvidovat.
Jestli bude zájem, může být cokoliv.
Taky si to umím představit, proto jsem zde svůj chabý letostroj vložil a to byl za necelé 3 roky můj třetí příspěvek. Akorát mám obavy, že ten začátek tohoto vlákna většinu lidí odradil a je to škoda, protože za 3 dny se sem mrklo skoro 1000 lidí, takže zájem o takové vlákno by byl. Škoda, že to nenapadlo založit někoho věrohodnějšího než takového "nováčka", mohlo to být docela přínosné téma. Teď to spíš vypadá jako nějaký sociální experiment na téma rcmania a jeho uživatelé
.
Quadcopter X Multiwii
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Vložil jsem do prvního příspěvku anketu.
Jestliže mě nějaká vhodná varianta otázky nenapadla, tak pošlete SZ, doplním.
Jestliže mě nějaká vhodná varianta otázky nenapadla, tak pošlete SZ, doplním.
Podle me je k tomuto ucelu RC album.
Flop II, C182, EasyStar, BladeDancer, Tracy-E, Extra EPP, Guppy (ve stavbě), Copter
Marena píše:Podle me je k tomuto ucelu RC album.
Také jsem si to bloud myslel.
MJX F45, Walkera Tali H500, DJI P3A