Přijímač minima 2,4 ghz z Hobbykingu.

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Zpráva
Autor
Mosquito

Re: Přijímač minima 2,4 ghz z Hobbykingu.

#16 Příspěvek od Mosquito »

Dík konečně to co potřebuju vědět.A nebyl by prosím nějakej odkaz na ten voltage booster ,kterej máš odzkoušenej?Já zatím několik serv co spolknou 1s mám,ale kdyby náhodou :D .
Mosquito

#17 Příspěvek od Mosquito »

A na jakou dobu letu ti prosímtě orientačně vydrží ta 100mAh baterka?Já budu asi volit větší,protože to bude takovej divoch na Coxe 0,33ccm a tam budu muset pořád páčkovat,ale jen abych se měl od čeho odpíchnout.
Vlasta Svoboda
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Vlasta Svoboda »

Měnič používám tento:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__11784__TURNIGY_Voltage_Booster_for_Servo_Rx_1S_to_5v_1A_.html (jde vidět i na některé z těch fotek, co jsem posílal, ale tam to mám v bužírce)
Ale opravdu to mám pouze do malých házedel, kde je odběr nula nula nic. A platí pro ně to stejné co pro ta mikroserva. Koupit víc a vybrat. A před instalací do modelu přeměřit. Píšou tam, že by se to mohlo vejít do 0.6 gramu po odstřižení drátů a konektorů.

Na větší věci používám měniče kvalitnější, ale taky pětkrát těžší a dražší.

Co se týká výdrže, tak Ti asi neporadím, mně tam fungují vždy jen dvě serva (VOP, SOP) a jestli je každé házedlo ve vzduchu dohromady čtvrt hodiny denně, tak je to moc (já je spíš jen navrhnu, postavím, zalítnu a rozdám...). Jednou jsem s tím, v té konfiguraci na fotce, lítal na svahu cca 30 min. Pak mě to přestalo bavit. Uvidíš, vyzkoušíš, přeměříš.
Mosquito

#19 Příspěvek od Mosquito »

To:Vlasta Svoboda.Děkuju moc za pomoc a za informace z praxe a ne nějaké dohady.Fakt jsi mi pomohl a ještě jednou dík.
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od jyrry »

Vlasta Svoboda píše:... Problém jsou jen serva, to člověk objedná deset kusů a čtyři rovnou hodí do popelnice... ...

Jaké typy to jsou?
jyrry.webnode.cz
Vlasta Svoboda
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Vlasta Svoboda »

Jaké typy to jsou?

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__17540__HK_5320_Ultra_Micro_Digital_Servo_1_7g_0_05sec_0_075kg.html

Jen opravdu pozor, jsou na 1 S. Při pěti voltech se začnou tavit.
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od jyrry »

Hm, zatím jsem měl štěstí že jsem si objednával typy které fungovaly tak nějak všechny... a pokud ne, už je neobjednám :-) Takové ty modré a teď hlavně bílé a žluté divnosti pod 5 doláčů jsem si jaksi označkoval jako že ne.
Mám otestovaná serva viz. související vlákno, ty bych i doporučil bez bázně.
jyrry.webnode.cz
Vlasta Svoboda
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Vlasta Svoboda »

Rozhodně souhlasím, ovšem má motivace ke koupi byla tehdy jasná: co nejmenší, co nejlehčí. Šlo vlastně o předělávky klasických volných házedel na RC a start CLG (start vystřelením). Chtěl jsem i na 600 mm rozpětí chytat bubliny termiky.
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“