Místo na ježdění s RC autem
Re: Místo na ježdění po Brně
tak bol som dnes v tej Lisni, je to tam vyborne, az som sa cudoval, ze tam nik iny nebol..azda kvoli pracovnemu dnu. Odporucam pre offroad auta, idealne od velkosti 1/10 short course a vacsie, je to dost rozbite. ale samozrejme zajazdi sa s hocicim 
dt-01,df-02,Asso b4.1,Sworkz s104,Ejebo,TLR 8ight-t 2.0,Xray xb9,Agama a8,Schumacher SVR,Xray XT8e
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vXE-arcQo4U[/youtube]
dt-01,df-02,Asso b4.1,Sworkz s104,Ejebo,TLR 8ight-t 2.0,Xray xb9,Agama a8,Schumacher SVR,Xray XT8e
Dobry! 
Vetsinou jezdime opacnym smerem, ale obcas neni spatne to otocit, je to zase neco jineho
.
Z tveho prispevku plyne ze zrejme nejsi z Brna, ale presto - poslu ti kontakt na me pres PM. Treba se domluvime na nejakem spolecnem pojezdeni, je to vetsi legrace.
Vetsinou jezdime opacnym smerem, ale obcas neni spatne to otocit, je to zase neco jineho
Z tveho prispevku plyne ze zrejme nejsi z Brna, ale presto - poslu ti kontakt na me pres PM. Treba se domluvime na nejakem spolecnem pojezdeni, je to vetsi legrace.
Tuto trat jsem nedávno opustil.
Začala ji nějaká partija před náma celou upravovat a budovat skoky,pak jsme začali chodit s kamošem asi před rokem a půl , nechali na ní dost potu a přemýšlení co jak upravit a dodělat.
Napřed se tam nedalo skoro vůbec jezdit na plný plyn,samá díra,výstupky ze skalnatého podkladu,tak se nasadil krompáč a už to bylo o něčem jiném. Vznikla z toho dobrá trat a pár malých soukromých závodů tam dali. Taky palety na stojku navozili a sešroubovali,pak nám je borci co budují nedaleko zákopy několikrát rozbili a sebrali,proto je celá prosypaná hlínou a zatím vydržela.
Jenže se i přes opakované výzvy k pracím nutným pro udržování dráhy vlastně skoro nikdo nepřidal a tak asi po více jak roce mě to zlomilo a došlo mi proč vlastně v Brně na rozdíl od jiných měst není nic kloudného.
Začala ji nějaká partija před náma celou upravovat a budovat skoky,pak jsme začali chodit s kamošem asi před rokem a půl , nechali na ní dost potu a přemýšlení co jak upravit a dodělat.
Napřed se tam nedalo skoro vůbec jezdit na plný plyn,samá díra,výstupky ze skalnatého podkladu,tak se nasadil krompáč a už to bylo o něčem jiném. Vznikla z toho dobrá trat a pár malých soukromých závodů tam dali. Taky palety na stojku navozili a sešroubovali,pak nám je borci co budují nedaleko zákopy několikrát rozbili a sebrali,proto je celá prosypaná hlínou a zatím vydržela.
Jenže se i přes opakované výzvy k pracím nutným pro udržování dráhy vlastně skoro nikdo nepřidal a tak asi po více jak roce mě to zlomilo a došlo mi proč vlastně v Brně na rozdíl od jiných měst není nic kloudného.
nuz, nie je dneska casu vela a ludia su aj lenivi, jedno s druhym. vo vysledku je asi casto cloveku prijemnejsie zaplatit niekomu kto sa o trat stara a zajazdit si na nej, kedze ma malo casu uz len na to aby siel vobec jazdit, ako kolo nej behat s krompacom, navazat hlinu, zabijat burinu atd. Mozno aj to je jeden z dovodov, kedze blizko pri brne oficialna trat je.
Kde se dá jezdit v Pardubicích
Po dlouhý době váhání jsem si nechal poradit jak s auty na rekre ježdění. Tak jsem si už pořídil Ravena ST a teď kde se dá jezdit. Bydlím přímo v Pardubicích, ale o trati tu nevím. Jedině v areálu u Dana Pelikána, ale to určo není pro veřejnost. Sice jezdím v lese na chatě, ale není to dobrej terén a tak jezdím se snížením výkonu. Tady jsem našel dotazy na různá města, ale Pardubice jsem nenašel .....
http://www.rcalbum.cz/model/8752-raven-st.html
Re: Místo na ježdění s RC autem
Pánové chodí někdo jezdit do Jinočan a jak to tam funguje?
Jezdí někdo z okolí Pardubic a Hradce Králové OnRoad auta?
Popřípadě kde?
Popřípadě kde?
niekto z Prahy na onroad nebo lehky offroad ježdení s autem? Mám pár miest v okoli Prosek-Střížkov-Letňany.
Traxxas E-Revo 1/16, Arrma Kraton
Re: Kde se dá jezdit v Pardubicích
Hoki píše:Po dlouhý době váhání jsem si nechal poradit jak s auty na rekre ježdění. Tak jsem si už pořídil Ravena ST a teď kde se dá jezdit. Bydlím přímo v Pardubicích, ale o trati tu nevím. Jedině v areálu u Dana Pelikána, ale to určo není pro veřejnost. Sice jezdím v lese na chatě, ale není to dobrej terén a tak jezdím se snížením výkonu. Tady jsem našel dotazy na různá města, ale Pardubice jsem nenašel .....
Ahoj, našel jsi něco v okolí Pardubic? Nejsem přímo z PU, ale taky sháním nějaké místo a lidi, se kterými by se dalo jezdit a vyblbnout se někde na dráze. Pořídil jsem svoje první RC auto Traxxas Rustler a přemýšlím, kde je nějaký terén. Díky za typy.
Re: Kde se dá jezdit v Pardubicích
michalEG píše:Ahoj, našel jsi něco v okolí Pardubic? Nejsem přímo z PU, ale taky sháním nějaké místo a lidi, se kterými by se dalo jezdit a vyblbnout se někde na dráze. Pořídil jsem svoje první RC auto Traxxas Rustler a přemýšlím, kde je nějaký terén. Díky za typy.
Tak na chatě mi lesáci ježdění překazili, v Pardubicích jsem nic nenašel a tak Ravena mám na bazaru, snad někomu poslouží ...
Kluci v RCM mi poradili, ze by neco mohlo byt v Hradci Kralove (http://www.shortcourse.cz). Jeste jsem je nezkousel kontaktovat, tak nevim, jestli to stale funguje, ale snad jo. Dalsi je draha v Hornim Jeleni, i kdyz to uz je pro tebe asi trochu dal.
michalEG píše:Kluci v RCM mi poradili, ze by neco mohlo byt v Hradci Kralove (http://www.shortcourse.cz). Jeste jsem je nezkousel kontaktovat, tak nevim, jestli to stale funguje, ale snad jo. Dalsi je draha v Hornim Jeleni, i kdyz to uz je pro tebe asi trochu dal.
Hmmm, auta mám jako doplněk a jezdit do Hradce 25km ...
Navíc nemám tak často auto a tak vozil jsem buggy na kole. Když mám auto, radši jdu s éry.
Navíc samotného mne to neba a tak to prodávám.
M
Jasny, tak to jsme na tom podobne. Na orvnim miste letadla a az potom auta. Jen na to poslednich par tydnu nebylo moc pocasi a kdyz bylo, tak treba nebyl cas, proto jsem si rikal, ze bych si poridil auto na zahradu a prilezitostne treba zkusil i nejakou drahu, jestli by me to bavilo. Verim, ze jezdit sam neni u aut to prave. U letafel je to trochu jibe, ale i přesto radeji jezdim s nasi partou. 
michalEG píše:Jasny, proto jsem si rikal, ze bych si poridil auto na zahradu a prilezitostne treba zkusil i nejakou drahu, jestli by me to bavilo.
A přeji Ti partu a dobrou dráhu. Jezdíval jsem okruhové závody a to byla teprve sranda. Dnes už na to nemám reakce a nejsou lidi ani na rekre ježdění.