videa z copter, přesunutý kecy a OT

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
error414
Kontaktovat uživatele:

Re: videa z copter, přesunutý kecy a OT

#16 Příspěvek od error414 »

proc si ten pilot pro toho s rybare nedosel a kdyz dosel proc to nenatocil :(
Logo 600 + spirit
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

Re: Rybáři v akci

#17 Příspěvek od JirkaA »

gardenroute píše:Proč je toto video přesunuté na smetiště ? Přesně pro taková videa jsem vlákno "Svět multikoptér - převzatá zajímavá videa" zakládal ? To je asi mýlka, ne ?
Chápu to u těch rusáků a ruské blonďaté pipiny bez koptéry (a těch "keců"), ale toto video je z koptéry natočené, tak není důvod k přesunu, žádám tedy o vrácení do vlákna "Svět multikoptér - převzatá zajímavá videa" i za @kraro

Nevidíš ten flame okolo? Nehodlám tomu věnovat víc času, zas taková bomba to video není a ve smetišti je mu dobře.
OK2WY
gardenroute

Re: Rybáři v akci

#18 Příspěvek od gardenroute »

JirkaA píše:Nevidíš ten flame okolo? Nehodlám tomu věnovat víc času, zas taková bomba to video není a ve smetišti je mu dobře.
No, nebudu NIJAK komentovat práci a umělecké cítění moderátora, to mě nepřísluší, aspoň ne zde, ale příspěvek patří tam, kam jsem napsal. Nicméně, pokud se s tím @kraro spokojí, tak je mě to putna...
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
kraro

#19 Příspěvek od kraro »

Z vlastní zkušenosti vím co obnáší moderátorská činnost a tak rozhodnutí moderátora respektuji.
honza trabuko

#20 Příspěvek od honza trabuko »

ať je jakákoliv činnost málo nebo velmi náročná to nevím...
jen mě mrzí, že mnohdy zde vidím témata , nebo spíše od druhého listu je tozcela mimo téma
a čím více to nandáš druhému tím lépe.
a co se týká odkazů na videa, fotky, je to pryč nebo přesunuto.
a...to je škoda.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“