kamilmeisl píše: Dívám se, že jsi momentálně z Mikulova, tak to máš celkem kousek ke mě. Lítávám s F2B v Damnicích na hřišti, případně, když se domluvíme můžu zajet do Drnholce na čmelákové letiště. Pokud máš zájem, ozvi se na mail kamilmeisl@seznam.cz.
Ahoj a díky moc uložil jsem si kontakt na tebe a moc rád tě někdy potkám pokecáme a polítáme Já už teda z účkem moc ne protože centrum rovnováhy není kde bylo
jyrry píše:tak dáš jen přemety a osmičky, to se ani neotočíš Jardah62 odlétal halovou sestavu na půlkruhu - za zády měl stěnu sálu místního kulturního centra
Pravdu díš ..... no a ještě kdybych si dal do kruhu židličku .... bylo by to optimální řešení
Tak je na světě aktualizovaný přehled soutěží - posun UŠ, UR soutěže ve Svitavách o týden na 28.5. a přesun rakovnického upoutance F2B do Hradce Králové na 10.7. (jako dvojsoutěž).
tak jsem zase sesypal data z kalendáře a z dalších zdrojů a vytvořil přehled U-soutěží v Česku a blízkém okolí. Samozřejmě, další aktualizaci se nebráním.
Závody nám bouchají na dveře. Prosím, budu objednávat jídla, kdo se mi ještě neozval nebo s kým jsem nemluvil dejte vědět že přijedete nih@seznam.cz Dík Vláďa