problem: Ruder nezataci, ale naopak vynasi model vzhuru

Máte svůj copter nebo stavbu/užívaní plánujete a chcete popsat jeho stavbu, úpravy, zalétaní, létání.
Zpráva
Autor
jmk
Kontaktovat uživatele:

Re: problem: Ruder nezataci, ale naopak vynasi model vzhuru

#16 Příspěvek od jmk »

Panove vyreseno. dekuji za podnety a napady. Nicmene nakonec to bylo opravdu v uhlu sviranych ramen. vytiskl jsem ramena s 0° a je po probu.

docela zajimave je ze jsem tento model tvoril z predchozi verze kde jsou ramena 5° k zemi, kdezto tento novy ma 6°. jeden jediny stupen a model je neletuschopny. A to ten stary lita jak magor, stabilne a sakra rychle.

zaroven jsem ramena vytiskl o tlousce 5,5mm, predtim byla 4mm a pri vetsim zabrani motoru se ohla. je mozne ze i v tomto se hodne kroutive sily ztratilo.
Kenny

#17 Příspěvek od Kenny »

Nějak se mi nezdá těch 5°. Co tím myslíš? Všechny motory od svislé osy dopředu? Takovej standart je 10-11°. Já na svý tiltkoptéře lítal i 45° - pravda pak už může letět více méně jenom rovně, ale fungovalo to.
jmk
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od jmk »

Kenny píše:Nějak se mi nezdá těch 5°. Co tím myslíš? Všechny motory od svislé osy dopředu? Takovej standart je 10-11°. Já na svý tiltkoptéře lítal i 45° - pravda pak už může letět více méně jenom rovně, ale fungovalo to.

Nn v ose Z mam 25°. Ale ramena vuci zemi, tedy vodorovne plose, sviraly neco pres 5°. Temer 6.
Odpovědět

Zpět na „Coptery - projekty“