Co vám přinesl Ježíšek
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Co vám přinesl Ježíšek
Milý Ježíšku,
Asi se divíš, že Ti píši právě dnes, 26. prosince. Rád bych Ti vysvětlil pár věcí, ke kterým došlo v uplynulém roce. Pln očekávání jsem Ti asi před měsícem napsal dopis, ve kterém jsem Tě prosil o horské kolo, elektrický vláček, kolečkové brusle a fotbalový dres.
Rád bych zdůraznil, že jsem si ničil svůj mozek důkladným studiem po celý rok. Nejenže jsem byl nejlepším ve třídě, dokonce jsem dosáhl nejlepšího hodnocení na celé škole. Nelžu Ti. Opravdu, nikdo v mém okolí se nechoval lépe než já k mým rodičům, bráchovi, ke kamarádům ani ke svým sousedům. Prostě neexistuje v uplynulém roce absolutně nic, čím bych se prohřešil vůči lidskosti, vzdělání, či jen slušným mravům.
Takže mi sakra vysvětli, jak je možné, žes mi pod stromkem nechal pitomé Jo-Jo, stupidní píšťalku a pár ponožek. Jak si to vůbec představuješ, Ty,tlustý zkurvysyne, že jsem byl za čuráka celý ten zasraný rok a ty mi nakonec přihodíš pod stromek takové píčoviny a abys mě teda pořádně nasral, dal jsi tomu malému buzerantovi naproti z baráku tolik hraček, že ani nemohl šmatlat po pokoji.
Laskavě tě prosím, příště se už ani nepokoušej strkat ten svůj zasranej zadek do našich dveří. Zkopal bych tě ze schodů ty zmrde. Rozmlátil bych Ti šutrama lebku a táhl bys domů pěšky. Takhle teď musím chodit já, když jsi mi neposlal to zkurvené kolo. Seru na Tebe, Ježíšku. V příští roce teprve poznáš, jaké to je když se naseru, Ty zkurvený bastarde!
Asi se divíš, že Ti píši právě dnes, 26. prosince. Rád bych Ti vysvětlil pár věcí, ke kterým došlo v uplynulém roce. Pln očekávání jsem Ti asi před měsícem napsal dopis, ve kterém jsem Tě prosil o horské kolo, elektrický vláček, kolečkové brusle a fotbalový dres.
Rád bych zdůraznil, že jsem si ničil svůj mozek důkladným studiem po celý rok. Nejenže jsem byl nejlepším ve třídě, dokonce jsem dosáhl nejlepšího hodnocení na celé škole. Nelžu Ti. Opravdu, nikdo v mém okolí se nechoval lépe než já k mým rodičům, bráchovi, ke kamarádům ani ke svým sousedům. Prostě neexistuje v uplynulém roce absolutně nic, čím bych se prohřešil vůči lidskosti, vzdělání, či jen slušným mravům.
Takže mi sakra vysvětli, jak je možné, žes mi pod stromkem nechal pitomé Jo-Jo, stupidní píšťalku a pár ponožek. Jak si to vůbec představuješ, Ty,tlustý zkurvysyne, že jsem byl za čuráka celý ten zasraný rok a ty mi nakonec přihodíš pod stromek takové píčoviny a abys mě teda pořádně nasral, dal jsi tomu malému buzerantovi naproti z baráku tolik hraček, že ani nemohl šmatlat po pokoji.
Laskavě tě prosím, příště se už ani nepokoušej strkat ten svůj zasranej zadek do našich dveří. Zkopal bych tě ze schodů ty zmrde. Rozmlátil bych Ti šutrama lebku a táhl bys domů pěšky. Takhle teď musím chodit já, když jsi mi neposlal to zkurvené kolo. Seru na Tebe, Ježíšku. V příští roce teprve poznáš, jaké to je když se naseru, Ty zkurvený bastarde!
jyrry.webnode.cz
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
re Jyrry
Je to dost staré, ale dobré:-)
Takhle je to v originále..
https://ulozto.cz/!JFNKFXiPv/pepicek-mily-jezisku-mp3
Je to dost staré, ale dobré:-)
Takhle je to v originále..
https://ulozto.cz/!JFNKFXiPv/pepicek-mily-jezisku-mp3
- JosefSvejk
Dobré? Spíš trapné. Bez hromady "zmrdů, bastardů, buzerantů..." se už asi lidi nedokážou rozesmát. Smutné.. 
Hezké svátky
Hezké svátky
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Mamina opět ani letos nezklamala
Kdysi jsem na něm lítal a když se objevil u Pelikána, tak mi ho hned objednala. Sice jsem na něj nechtěně přišel asi 2 týdny před ježuchem, ale o to víc jsem se nemohl dočkat vánoc.
http://www.rcm.cz/produkt/BH138-L-13-Blanik-vetron-2700-mm-ARF-CZ-Silver-Edition-i95186
Od soboty chodím spát kolem 2h v noci a v 6 už zase poskakuju okolo Blaníka a dnes už maturuju s pípáním RC.

http://www.rcm.cz/produkt/BH138-L-13-Blanik-vetron-2700-mm-ARF-CZ-Silver-Edition-i95186
Od soboty chodím spát kolem 2h v noci a v 6 už zase poskakuju okolo Blaníka a dnes už maturuju s pípáním RC.
bylo Pluto,Admirál,Mars II,T9X, Toro...MX-20Hott,FuncubXL,Solius,Twinstar,L-13Blaník 2700mm,Samurai
Ahoj. Já jsem si nadělil DC-24. Teď sedím a přepípávám letadla a ta menší zkouším na zahradě. V kostce to mám stažené z DS-16, ale nesedí mi vypínače.
Extra 330SC 2,6m Krill, Extra PA models, F3K Concept, Maat II, Progress, Jeti DS-24
- Pišta
- Kontaktovat uživatele:
janva9 píše:Mám je dobře uložené![]()
Taky ho mám.
Futaba včíl 9Z opět 35 Mhz PCM
- Pišta
- Kontaktovat uživatele:
No já jsem dostal mimo 2 balení slipů ještě slušivou čepičku, takzvaného žaluda, od synka externí disk a od ženy navigaci.
Modelařinu si zásadně nakupuji sám, abych se vyhnul trapnému vracení či vyměnování.
Dodatečně vše nej k svátkům (ještě 4 hodiny).
Modelařinu si zásadně nakupuji sám, abych se vyhnul trapnému vracení či vyměnování.
Dodatečně vše nej k svátkům (ještě 4 hodiny).
Já jsem dostal "poukázku na letadlo".
Myslel jsem, že na nové dle vlastního výběru. Ale prý na to, co jsem si koupil (a zhavaroval) už napodzim
Myslel jsem, že na nové dle vlastního výběru. Ale prý na to, co jsem si koupil (a zhavaroval) už napodzim
FrSky / Dingo, F5J ...
- Rosta2
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem si taky nadělil Ježíška, ale už koncem listopadu - motor DA 70 - hned jak byl u Toniho Clarka na skladě a ještě že jsem nečekal až na ty Vánoce, za cca týden po koupi, už ten motor byl o 40 EUR dražší. Rosťa.
- Pišta
- Kontaktovat uživatele:
Rosta2 píše:Já jsem si taky nadělil Ježíška, ale už koncem listopadu - motor DA 70 - hned jak byl u Toniho Clarka na skladě a ještě že jsem nečekal až na ty Vánoce, za cca týden po koupi, už ten motor byl o 40 EUR dražší. Rosťa.
Hezkej ježich Rosťo, do čeho to bude?
- kocispavel
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte,
mě celkem nečekaně přistál pod stromečkem přijímač a synkovi nadělil Ježíšek soupravu Hitec Flash 7. A jelikož "potřebuje" cvičný model a já jsem Middle Sticka ( das Ugly Sticka ) vždycky chtěl tak dostal ještě tuto hromádku dříví - takový rychlý nápad a rychlostavba.
mě celkem nečekaně přistál pod stromečkem přijímač a synkovi nadělil Ježíšek soupravu Hitec Flash 7. A jelikož "potřebuje" cvičný model a já jsem Middle Sticka ( das Ugly Sticka ) vždycky chtěl tak dostal ještě tuto hromádku dříví - takový rychlý nápad a rychlostavba.
- Rosta2
- Kontaktovat uživatele:
Pišta píše:
Hezkej ježich Rosťo, do čeho to bude?
S velkou pravděpodobností asi do Turbulenta, sice je tam zakreslený motor Valach 85, ale ta cena za ten motor, je přímo smrtící. Tak jsem po konzultacích, s předními modeláři dostal doporučení na to Déáčko 70. Konstrukce toho Turbulenta je od Honzy Pidrmana.
-
Curtiss
- Kontaktovat uživatele:
Tak já jsem si naježil hodinky: http://www.helveti.cz/wenger-urban-classic-01-1041-107
a od ježucha jsem dostal lahev Jack Daniels, zapalovač Zippo a slušnou porci ponožek, protože těch není nikdy dost
Modelařinu si nakupuji sám průběžně
Jo a abych nezapoměl, ještě vstupenku na Australian Pink Floyd Show v březnu v Tipsport aréně
a od ježucha jsem dostal lahev Jack Daniels, zapalovač Zippo a slušnou porci ponožek, protože těch není nikdy dost
Modelařinu si nakupuji sám průběžně
Jo a abych nezapoměl, ještě vstupenku na Australian Pink Floyd Show v březnu v Tipsport aréně