1, Jirko, co ta vedie k pouzivaniu HXT4? Ja pouzivam na vacsie prudy EC5.
2, Otazka ako to tam strkat: HXT nepouzivam, ale EC5 samcov povodne robili s takymi slusnymi pruzinkami ( EC3 tak este furt robia), ale v ramci asi "inovacie" ich zacali robit v tvare na sest casti narezanej a napruzenej trubicky. Tie povodne sa dali slusne namacknut odzadu, tieto nove treba prestrcit kabel, napajkovat a zamacknut spredu. Mozno aj HXT inovovali...
Jak dostat 4mm HXT konektor na aku s 8AWG kabely
- ddano007
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak dostat 4mm HXT konektor na aku s 8AWG kabely
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
zz2012 píše:... reseny problem vlastne neexistuje.
Stačí se podívat na ty náběhy...

To jsem našel když jsem koukal na ty EC5 - tam to je taky hezky vidět; starší - banánkoidní - náběh hezky zepředu, novější - masiv mosazi - náběh taky zezadu. Jooo, inovace...
jyrry.webnode.cz
ja měl u baterek turnigy 3s 5000mah konektory které jdou nastrčit zezadu, zjistil jsem to když mi je syn spojil dohromady:-) viz foto.
Odnesl to pouze konektor na jedné straně a po výměně jednoho konektrou jsem to nacpal do těch dutinek z HK
Odnesl to pouze konektor na jedné straně a po výměně jednoho konektrou jsem to nacpal do těch dutinek z HK
Futaba fc-16,Taranis X9E, ECO 8, Rambo, Maxir, Swift II,Atlas Van Lines hydroplane
No jo, no... ale ja primarne resil "8AWG" do 4mm konektoru... Ten kabel se do nej totiz nevejde at potom strkame konektor zepredu ci zezadu... Takze ta hlavni cunarna by tam stejne zustala.
jyrry.webnode.cz
a taky tam je v konektoru větší díra (5mm) pro kabel, ale nevím kolik má ten AWG8 v průměru, ale nevím kde by se daly sehnat 
Futaba fc-16,Taranis X9E, ECO 8, Rambo, Maxir, Swift II,Atlas Van Lines hydroplane
crispyspa NA PROBLÉM ŠEL TAKTO Publikováno 14. 9. 2013
- obrousil ocínovaný konec - stáhl izolaci v délce domečku - "tlustý" silikon nahradil "šmšťovačkou" - zasunul -
How to fit 4mm HXT connectors onto 8awg silicone wire
- obrousil ocínovaný konec - stáhl izolaci v délce domečku - "tlustý" silikon nahradil "šmšťovačkou" - zasunul -
How to fit 4mm HXT connectors onto 8awg silicone wire
No vida, předběhl mně stejným nápadem
A šel na to úplně stejně "blbě" jako já

A šel na to úplně stejně "blbě" jako já
jyrry.webnode.cz