DAF píše:Neřekl bych, že to je v nejlepším pořádku. Psal jsem už o tvém prvním příspěvku. Jinak palivo se při troše šikovnosti do tlumiče nedostane a není proto nutné ho "vychrlávat", snad všechny motory mi chodily na svíčku, která tam byla (byla-li součástí dodávky), neměl jsem nějaké větší potíže. Chcípání motoru po delší době chodu na volnoběh není primárně přechlastáním, ale "podchlazením", kdy se při volnoběhu motor, a hlavně svíčka, ochladí a při přidání pak větší množství nasátého paliva svíčku definitivně dochladí a chcípne to. Proto se někdy dává přižhavování.
Co sa tyka prveho prispevku, mozno trosku ostrejsi ale pozadie je take, ze som dlhodobo komunikoval s evolution /moc neodpovedaju/ takze som nabruseny na nich. Poslal som im aj foto original sviecky spod mikroskopu- je akoby robena rucne finishovana rucne so smirglom. To ze vydrzala 15min som uz pisal.
Dalsia vec je ze dodnes nemam odpoved preco na mojom motore nie je SetRight aj na HS ihle, podla datasheetov ma byt, navyse na mojom to vyzera ze pruzinka bola sprosto odstrihnuta.
Pokial by som mal moznost plosne obozmamit zakaznikov tak by som nedoporucoval firmu Evolution pre uvedene dovody. Mam obavy kolko vydrzi motor, zatial lietal iba 2x, stale fucalo.
Original je cinsky, ale ci nemam klon klonu neviem vypatrat. Kupil som za 120euro vo schweighofer.at predajni
Ja mam teraz LS ihlu v pozicii kedy sa uz viac privriet neda, napriek tomu sa pocas zahrievania na volnobeh dostane palivo do vyfuku, mozno kvalita issue? Bude lietat dovtedy dokedy vydrzi potom ho caka hlinikovy zber, alebo dokedy pilot nerozbile ero
Nedoporucujem Evolution, nulova podpora, otazna kvalita