Tak ,
nakoniec po peripetiach sa mi podarilo nastavit stabilizaciu .
Bohuzial som zistil ze maximalne zisk je možné nastaviť do 30 percent potom sa cele lietadlo rozkmita v pozdlznom smere a neviem to zastavit.
Stretol sa s tym neikto pri tejto stabilizacii?
Otvorím novú temu na nastavovanie S8R.
Prijimač Frsky S8R self check výpadky
Re: Prijimač Frsky S8R self check výpadky
jo, u S6R nebo jaký je ten menší. Se ziskem kdy to nekmitá to nestabilizovalo a když jsem přidal tak to kmitalo (zkoušeno v epp dvoumotoráku Puddlestar). V základu je to gyro nastavený dost tragicky, budeš muset sáhnout do PID nebo nějakýho podrobnějšího nastavení.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Zdravím, pravděpodobně za to můžou vibrace od motoru. Vylétni výše vypni motory a pak zapni stabilizaci a uvidíš. Jos
Nemůžou. Po tom jsem sahal jako první. A mimochodem to že při selflevelu ze zad používá jak směrovku tak křidýlka pro obyčejný půlvýkrut taky asi vymyslel někdo, kdo letadlo viděl maximálně na obrázku. 
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Prosím o radu s selfcheckem.
Taranis x9D+ povoleno 16 kanálů.
S8R nakalibrován, stabilizace povolena, quik mod povolen
Přijímač stabilizuje, ale nedaří se ho uvést do s-checku, přesto, že na kanálech 9,10 i 12 (3-4x rychle 0-100) chodí co má.
Modrá ledůvka se nerozsvítí, serva nezavrtí ani při stisku bindovacího tlačítka.
Věděl by někdo?
Taranis x9D+ povoleno 16 kanálů.
S8R nakalibrován, stabilizace povolena, quik mod povolen
Přijímač stabilizuje, ale nedaří se ho uvést do s-checku, přesto, že na kanálech 9,10 i 12 (3-4x rychle 0-100) chodí co má.
Modrá ledůvka se nerozsvítí, serva nezavrtí ani při stisku bindovacího tlačítka.
Věděl by někdo?