Dálniční známky u nás a u sousedů (bylo samolepky a EPP)

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
Kreyson

Re: Dálniční známky u nás a u sousedů (bylo samolepky a EPP)

#16 Příspěvek od Kreyson »

Proc ty znamky nejsou ve stejne kategorii zbozi jako treba cd nebo knizky? Ty se taky nedaji vratit ve lhute. Nebo to Rakusaci tak nemaji?
Austria-P

#17 Příspěvek od Austria-P »

pro Kreyson:
Rozvetveni mimo tema, ale ohledne zakonnych lhut, moznosti pripadneho vraceni, zarazeni i ruznych dalsich veci do odpovidajicich kategorii a dalsich narizenich u nas se muzes podrobne informovat na internetu (pokud neznas nemecky tak pripadne i s pomoci prekladace). Ja jako rakousky obcan se podle techto platnych narizenich ridim.
pepin

#18 Příspěvek od pepin »

co se týče odstranování dálničních lepících známek, už několik let to dělám tak, že novou známku zvrcho přelepím přenášecí folií--nebo obyč širokou pruhlednou lepenkou, zastřihnu tak nějak do čtverce, odlepim--prstem přemáznu lepidlo známky nějako vazelinou-ideální je obyž vazelina z lekárny a prdnu na sklo.

není to z mojí hlavy, někde jsem se to dočetl a svého času se mi to hodně hodilo, když jsem potřeboval dost často přehazovat známku z rodinnýho auta na víkendový výlet v kabriu.

že má být napsaná spz na druhym ustřižku, na to peču, to by už opravdu musel být nadšený--pomáhat a chránit, aby když na předním skle viděl známku se i domáhal ustřižku s pečlivě dopsanou sps.navíc by ta kontrola musela proběhnout opravdu na dálnici, bo při kontrole mimo dálnici nevidím duvod mít dálniční známku a už vubec ne mít ustřižek nutně doplněný spz

jinak rozhodně funguje na jekékoli lepící pásky--samolepky prohřátí fénem, jako prd jdou třeba nařezané cenovky pak sloupnout i z papíru--třeba ze středových papírových kotoučku gramodesek.

jinak co se týče odstranění klasicky nalepené známky, nebo jaké koli jiné folie na skle---uplně nová čepel lámacího nože a je to dole okamžitě.
hipa
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od hipa »

Nejlepší známka je žádná známka.Dálnice je postavená z mejch astronomickejch dání a jsem tudíž její spolumajitel.Tečka
kovaco

#20 Příspěvek od kovaco »

Používám škrabku na sklokeramické varné desky. Je fakt, že ji pak nosím v tašce nějaký ten týden. :lol: :lol: :lol:
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
macil

#21 Příspěvek od macil »

hipa píše:Nejlepší známka je žádná známka.Dálnice je postavená z mejch astronomickejch dání a jsem tudíž její spolumajitel.Tečka

Tak ty to máš jednoduché. 8)
kovaco

#22 Příspěvek od kovaco »

:D bez skrabky :D .
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Celeron »

hipa píše:Nejlepší známka je žádná známka.Dálnice je postavená z mejch astronomickejch dání a jsem tudíž její spolumajitel.Tečka

Moje řeč, já už 10 let žádnou známku na českejch dálnicích nepotřeboval, běžně po nich jezdím a pokutu jsem nikdy žádnou kvůli známce neplatil. :wink:
pepin

#24 Příspěvek od pepin »

Celeron píše:Moje řeč, já už 10 let žádnou známku na českejch dálnicích nepotřeboval, běžně po nich jezdím a pokutu jsem nikdy žádnou kvůli známce neplatil. :wink:

no jasnačka, nechce to bejt hned zesranej, ale řádsky tvrdej :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qPWhJp9Atxc[/youtube]

pokus o legraci, nic víc
LittleFalco

#25 Příspěvek od LittleFalco »

:lol: :lol: :lol:
Zpátky doma, v kopcích :-)
LittleFalco

#26 Příspěvek od LittleFalco »

Hipa píše:
Nejlepší známka je žádná známka.Dálnice je postavená z mejch astronomickejch dání a jsem tudíž její spolumajitel.Tečka

Celeron píše:Moje řeč, já už 10 let žádnou známku na českejch dálnicích nepotřeboval, běžně po nich jezdím a pokutu jsem nikdy žádnou kvůli známce neplatil. :wink:

Tak to jste opravdu démoni. Aspoň se tím nechlubte.. :roll:
Zpátky doma, v kopcích :-)
VTjr

#27 Příspěvek od VTjr »

A já blbec, když jedu přes Česko si buď kupuji ty 10-denní, nebo se dálnicím vyhýbám. :roll: Když je ta kontrola tak mizerná, tak kolik jsem mohl ušetřit. :o Hlavní asi je, nezkoušet to začátkem února, kdy policajti mají na to spadeno. :wink:

Ale vážně, mne takový přístup pobuřuje. :x Když se to tak vezme, MHD je většinou taky financována obcemi, tedy z našich daní, tak proč kupovat lístky a nejezdit načerno? Z pohledu Celerona a jemu podobných jsme všichni my, co si kupujeme lístky na autobus, nebo známky na dálnici vlastně blbci. :roll:
No ať si to zkusí na Slovensku - první kamera ho zaregistruje, nenajde v systému a bude pak mít problém. Pokud ho nechytí hned, tak možná příště. :wink:
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Celeron »

LittleFalco píše:Tak to jste opravdu démoni. Aspoň se tím nechlubte.. :roll:

Proč? Já se klidně pochlubím. Jsou i jiný legální způsoby použití český dálnice než se známkou nebo nějakým jiným placením. :wink:
automet

#29 Příspěvek od automet »

Celeron píše:
Proč? Já se klidně pochlubím. Jsou i jiný legální způsoby použití český dálnice než se známkou nebo nějakým jiným placením. :wink:

A aké? Môžeš do SZ.
novfra

#30 Příspěvek od novfra »

Odpovědět

Zpět na „Smetiště“