Jardátor píše:Já když jsem začínal,tak jsem okamžitě "hltal" všechny rady,snažil jsem se co nejdříve odpovědět a poděkovat.Chlapec asi nemá čas,nebo už ho třeba chuť do lítání přešla.No,ještě uvidíme,třeba se ozve a kdyby bydlel kousek ode mě,rád pomůžu.
Nech brouka žít, třeba píše domácí úkoly
Na internetu najde spoustu věcí, ale něco se odsud prostě nevyčte, Uncle Google prostě není všemocný
Step One určitě nebude pro začátek špatná volba, zvlášť pokud nebude mít nikoho s pomocnou rukou. V každém případě to chce si něco zjistit o mechanice letu, tedy o funkci kormidel, že třeba samotná směrovka na zatáčku nestačí (nebavíme se o jednokanálech Mars II), není to volant jako v autě, a že se to musí korigovat výškovkou atd.
Martine, v Jindřicháči musí nějací modeláři být. Vím, že tam někde v té oblasti bývá Kapr v luftě (nevím, přesně kde), takže tam kolegů bude dost. Najdi si třeba RC mapy a prohledej je. Určitě najdeš nějaký sobě blízký plácek (myslím vzdáleností), zajdi, pokecej, navaž kontakty a určitě se najde někdo, kdo ti pomůže.