Bellanca 480

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Zpráva
Autor
lhotas
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od lhotas »

no ja nevim me se ty cinsky era nak nezdaj, puvodne sem to chtel jenom pro to ze se mi to libi a nikde sem nenasel planek na stavbu a ten epp od hackera se mi moc nelibi tak nevim no ... ale ted mam novej objev http://sad.okdar.net/z-37_a_cmelak.htm
Baron von Vszechnozniczil z Karambolů
kroxigor

#17 Příspěvek od kroxigor »

Jo čmeláček je hezkej ještě i ta Z50 vypadá k světu mají to teď vystavené u Pecky ve Zlatnický minulej výkend jsem jim to tam oslintával :lol:
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
lhotas
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od lhotas »

haha ja dycky oslinavam u pecky karoliny svetly takovy auto na spalovaka za 30 000 ale to asi muzu nechat zajit chut :D nevis jestli u toho pecky ten cmelak stoji taky tech 1100?
kroxigor

#19 Příspěvek od kroxigor »

Cenu tam neměli, ale vzhledem k tomu že Z50 u Pecky stojí 1549,- a u ŠADu 1200,- tak to asi nebude stejný.
Stačí si ho tam omrknout aby měl člověk představu a pak to objednat od výrobce.
Stejně jsem to udělal i s Trenerem Q kterého teď lítám přímo od Reicharda bylo dokonce i poštovné zdarma a dovezla mi to PPLka až na stůl 8)
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
lhotas
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od lhotas »

jinak me se spis libi krome cmelaka ten mustang a komet i kdyz neco podobnyho mam http://www.boruvka.info/index.php?page=miracle_epp
kroxigor

#21 Příspěvek od kroxigor »

Když já jsem trochu úchyl na hornoplochy :D
Z dolňáků bych bral maximálně právě Z50 a nebo Čmeldu (hold jsem kluk z vesnice)
lhotas
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od lhotas »

kroxigor píše:Cenu tam neměli, ale vzhledem k tomu že Z50 u Pecky stojí 1549,- a u ŠADu 1200,- tak to asi nebude stejný.
Stačí si ho tam omrknout aby měl člověk představu a pak to objednat od výrobce.
Stejně jsem to udělal i s Trenerem Q kterého teď lítám přímo od Reicharda bylo dokonce i poštovné zdarma a dovezla mi to PPLka až na stůl 8)
mas dobry:D me to zas az pod nos donesla ceska posta kupodivu uz do dvou dni :D ja stejne raci kupuju primo od vyrobcu iúz jenom kvuli ty cene ale pripada mi tak lepsi no a je to takovy prekvapko co v ty bedne bude:D
lhotas
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od lhotas »

ja sem slysel ze hornoplochy sou stabilnejsi a je to logicky no ale ja nes´jsem nak ujetej ani na jedno me se proste letadlo budu libi nebo nebo ne... ale kdyz to tak vemiu tak mozna sou nejlepsi stredoplochy:D
kroxigor

#24 Příspěvek od kroxigor »

Jinak kdyby sis chtěl ošahat tu Bellancu od číňana mám ji na skřini
lhotas
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od lhotas »

a mas to letadlo rad? protoze jestli jo tak bych mi ho moc nepucoval protoze ja vetsinou kdyz mam novy letadlo v ruce tak ho krapnu... co tam bela vydrzi? a co ta elektronika v ni?
kroxigor

#26 Příspěvek od kroxigor »

no je to moje úplně první RC éro ale teď už moc s ní nelítám uvažuju že půjde z domu i s rádiem
lhotas
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od lhotas »

a za kolik? ja bych ji bral bez toho radia ale s tim asi ne protoze to je blbost kdyz jedno mam co ta elektronuka? slysel sem ze hodne odchazej serva a regl
kroxigor

#28 Příspěvek od kroxigor »

no vzhledem k tomu, že jsem už druhej majitel a Belča stále létá tak asi měla štěstí na dobrej kus elektroniky.
Má udělané bovdenové náhony oproti původním drátům vyměněná serva (každé jiné) to ale už od původního majitele já jen nabíjel a lítal :lol:

Zatím ještě nejsem rozhodnutej jestli půjde a kolik bych za to mohl chtít
Martinlet
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Martinlet »

bellanca je dost dobri model
tete

#30 Příspěvek od tete »

Ja na Bellancu 480 nemozem dopustit. Je to moje prve lietadlo a musim si poklopat na drevo, nemal som s nou nejaky vacsi problem.Casto sa tu objavuje ze je problem s regulatorom a malym dosahom atd. Urcite sa vadne veci najdu v niektorych setoch a to plati asi an akykolvek tovar. Ja som nemal ziadny problem ani s regulatorom ani s RC supravou (lietal som aj teraz v mrazoch vonka -5-7st a aj prijiac fungoval bez problemov). Dosah je taky ze uz Belču skoro nevidim a stale sa da bez problemov ovladat. Lietat som sa naucil prave s tymto modelom ( predchadzalo tomu niekolko hodin na simulatore). Ako zaciatocnicky model ho mozem priam odporucit nakolko sa s nim dokaze lietat skutocne pomali co je dobre na navyk s ovladacom ak je clovek zaciatocnik.
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“