Bellanca 480
Cenu tam neměli, ale vzhledem k tomu že Z50 u Pecky stojí 1549,- a u ŠADu 1200,- tak to asi nebude stejný.
Stačí si ho tam omrknout aby měl člověk představu a pak to objednat od výrobce.
Stejně jsem to udělal i s Trenerem Q kterého teď lítám přímo od Reicharda bylo dokonce i poštovné zdarma a dovezla mi to PPLka až na stůl
Stejně jsem to udělal i s Trenerem Q kterého teď lítám přímo od Reicharda bylo dokonce i poštovné zdarma a dovezla mi to PPLka až na stůl
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
jinak me se spis libi krome cmelaka ten mustang a komet i kdyz neco podobnyho mam http://www.boruvka.info/index.php?page=miracle_epp
Baron von Vszechnozniczil z Karambolů
mas dobry:D me to zas az pod nos donesla ceska posta kupodivu uz do dvou dnikroxigor píše:Cenu tam neměli, ale vzhledem k tomu že Z50 u Pecky stojí 1549,- a u ŠADu 1200,- tak to asi nebude stejný.
Baron von Vszechnozniczil z Karambolů
no vzhledem k tomu, že jsem už druhej majitel a Belča stále létá tak asi měla štěstí na dobrej kus elektroniky.
Má udělané bovdenové náhony oproti původním drátům vyměněná serva (každé jiné) to ale už od původního majitele já jen nabíjel a lítal
Zatím ještě nejsem rozhodnutej jestli půjde a kolik bych za to mohl chtít
Má udělané bovdenové náhony oproti původním drátům vyměněná serva (každé jiné) to ale už od původního majitele já jen nabíjel a lítal
Zatím ještě nejsem rozhodnutej jestli půjde a kolik bych za to mohl chtít
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
Ja na Bellancu 480 nemozem dopustit. Je to moje prve lietadlo a musim si poklopat na drevo, nemal som s nou nejaky vacsi problem.Casto sa tu objavuje ze je problem s regulatorom a malym dosahom atd. Urcite sa vadne veci najdu v niektorych setoch a to plati asi an akykolvek tovar. Ja som nemal ziadny problem ani s regulatorom ani s RC supravou (lietal som aj teraz v mrazoch vonka -5-7st a aj prijiac fungoval bez problemov). Dosah je taky ze uz Belču skoro nevidim a stale sa da bez problemov ovladat. Lietat som sa naucil prave s tymto modelom ( predchadzalo tomu niekolko hodin na simulatore). Ako zaciatocnicky model ho mozem priam odporucit nakolko sa s nim dokaze lietat skutocne pomali co je dobre na navyk s ovladacom ak je clovek zaciatocnik.