OrangeRx GA400F Futaba FASST
- Marek_Kuřim
Re: OrangeRx GA400F Futaba FASST
MomoBrut píše:V FX-30 máš modul TM-14 ne? Ten je čistý FASST bez LBT. Pokud je v pořádku Rx, musí to fungovat nebo děláš něco blbě.
No, netvrdím, že jsem Einstein. Možná dělám někde chybu, jen nevím, kde. Už jsem to řešil se Zdeňkem Zvědělíkem včera.
Prostě ať na přijímači zvolím jakýkoliv ze dvou možných "Mode" (zelená ledka signalizuje) a jakékoliv nastavení FX-30 (Multi / 7kanal; Global / France) tak ten přijímač prostě nejde spárovat.
Červená ledka při "párování nekolikrát problikne rychle, pak asi třikrát pomalu, ale zelená se nerozsvítí.
Přičemž s FrSky TFR6-A se rádio spáruje okamžitě a bez problémů, tedy HF modul vysílačky jede.
Já to vidím na reklamaci.
M.
Marek Svoboda
příležitostný modelář
Blansko
příležitostný modelář
Blansko
- Marek_Kuřim
Celeron píše:Tak s tímhle to chodí na beton. Radši jsem přidal manuál.
Super, tak mám asi vadný kus. Včera jsem se s tím trápil celý večer a bez výsledku.
Děkuji za potvrzení.
Jdu psát reklamaci.
M.
Marek Svoboda
příležitostný modelář
Blansko
příležitostný modelář
Blansko
MichalM píše:Děkuji za informace. Vypadá to, že jsem vyhodil peníze.
Zkusím reklamaci u HK.
Nie je to temou vlakna, ale tento futaba prijimac stoji tolkoto https://www.tatramodel.sk/zakladna-ponu ... -prijimac/ a tento futaba zas https://www.tatramodel.sk/zakladna-ponu ... -prijimac/ Neviem, do coho to chces, ale ked teda spominas vyhadzovanie penazi...
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
No to ho navádíš z bláta do louže. Futaba FX30 (pokud v něm má originál dodaný 2,4GHz modul TM14) má jen protokol FASST, takže Tebou "doporučený" příjímače s jeho vysílačem nebudou chodit zcela určitě. 
Celeron píše:No to ho navádíš z bláta do louže. Futaba FX30 (pokud v něm má originál dodaný 2,4GHz modul TM14) má jen protokol FASST, takže Tebou "doporučený" příjímače s jeho vysílačem nebudou chodit zcela určitě.
Ja citam v jeho uvodnom prispevku, ze to paruje s 16SZ.
V poslední době mám do houboletů pro děcka a do halovek vyzkoušené menší 4výstupé přijímače Redcon FT4R, FT4RSB a Corona R4FA-SB a R820FA. Fungují naprosto bezvadně jak s klasickým FASST (TM-14) tak FASST s LBT (T18SZ). Teď zrovna zkouším R4FA-SB, má několik režimů, buď klasický 4kanál, nebo s.bus, ppm, invertované ppm a rssi. V režimu s invertovaným ppm nebo s.bus signálem to používám jako buddy box pro futaba vysílače, funguje to skvěle. Novější vysílače umí skrz buddy box udělaný s přijímače plnohodnotný 18i kanálový přenos na s.bus, starší vysílače umí 8i kanalový přenos na invertovaném ppm, pro malé modely stačí. Funguje to velmi dobře.
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
mac píše:Ja citam v jeho uvodnom prispevku, ze to paruje s 16SZ.
Nojo, jenže to je příspěvek někoho jinýho, 2 roky starej, dávno vyřešenej. Nyní tady řešíme problém Marka Kuřim a ten má TX30 s TM14 modulem, kterej umí jen FASST.
Aha, nicmenej v reakcii na jeho dotaz nevidim problem, linky su aktualne.
Ale je pravda, ze keby som si ten datum vsimol, nereagujem uz nan...
Ale je pravda, ze keby som si ten datum vsimol, nereagujem uz nan...