,,Nový"- Modelbazar
Re: Co říkáte na nový web Modelbazar?
Jako omalovánky pro děti. Ve staré verzi jsem si přečetl základní údaje a mohl prohlédnout připojený obrázek, podle toho jsem se rozhodoval, zda budu prohlížet dal. U nového nutno všechno proklikat...
.
Hitec Aurora 9X
No scale obrazku je ....
Puvodni mi pripadl prehlednejsi tohle je moc "zvetsene"
Puvodni mi pripadl prehlednejsi tohle je moc "zvetsene"
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)
Odpoledne, když jsem se díval poprvé, ještě tam nebyly, nyní už ano (podíval jsem se v době, kdy jsi psal příspěvek).
Tak ještě jinak! Na tabletu se mi fotky zobrazují hned po otevření celé stránky a na velkém kompu až když rozklidknu konkrétní inzerát.
A mimochodem, je tu duplicitní téma - viewtopic.php?f=11&t=87709.
Tak ještě jinak! Na tabletu se mi fotky zobrazují hned po otevření celé stránky a na velkém kompu až když rozklidknu konkrétní inzerát.
A mimochodem, je tu duplicitní téma - viewtopic.php?f=11&t=87709.
Hitec Aurora 9X
Re: ,,Nový"- Modelbazar
Zdravím,
moc se mi to nelíbí. Původní verze byla lepší.
moc se mi to nelíbí. Původní verze byla lepší.
blesk píše:ufff... ne že by byl starý MB na nějaké super grafické úrovni, ale bylo to funkční, toto teda nevím no... Jak si tu vyberu že chci zobrazit jen nové inzeráty?
Musíš být přihlášený, pak se ti zobrazují nové inzeráty, nebo upravené, jak to bylo na starém.
RadekH píše:Musíš být přihlášený, pak se ti zobrazují nové inzeráty, nebo upravené, jak to bylo na starém.
No tak to tedy nevím...já jsem přihlášen na starý nebyl a fungovalo mi to (nové, změněné, všechny)
Teď jsem tam nenašel ani políčko vyhledej, to navrhnul nějaký tydýt...
MPX Royal SX 2,4Ghz...F3J Enjoy3
Možná se to po sloučení dvou témat o tom samém trochu prolnulo, ale co naděláme, že 
jyrry.webnode.cz
Na co si stěžujete, vždyť
ale čtete také
Modelbazar píše:... struktura uložených dat je zcela zásadně jiná (a lepší...
ale čtete také
?Modelbazar píše:... to, co vidíš teď není design, ale funkční (doufejme) prototyp, který budu ještě ladit podle vašich potřeb
vyhledávání - zprovozním co nejdříve a mělo by být lepší než to staré
jyrry.webnode.cz
Hmm, asi už jsem taky starý ale ta původní verze mi naprosto vyhovovala.
MPX Royal SX 2,4Ghz...F3J Enjoy3
No hrůza,, nepřehledné klikam jak pako,,
Zmé strany škoda starého portálu
Zmé strany škoda starého portálu
Podobne , ako ked vylepsili Hobbyking...
Futaba T14SG VELOX 2,2 EXTRA EF 60` EPP RCF PA XR61 ARDEA
DAF píše:Jako omalovánky pro děti. Ve staré verzi jsem si přečetl základní údaje a mohl prohlédnout připojený obrázek, podle toho jsem se rozhodoval, zda budu prohlížet dal. U nového nutno všechno proklikat....
Přesně tak
PS:opravdu tady chybí blijící smajlík
A nejlepší je hláška od majitele, jestli se vám to nelíbí nepište mi!
Tak jestli kompletně předělával "střeva" ve vlastní režii, tak chápu autorovo nadšení i s tím, že ne všechno funguje (vyhledávání...) a v případě, že model bazar nefungoval na FF (jak autor psal, ale já jsem to nezaznamenal), tak chápu i to, že vydal tuhle betaverzi.
10 místo 12 (asi zbytečně velkých) obrázků (inzrátů) na stránku sice moc nechápu, ale předpokládám, že tahle úprava bude na pořadu po závažnějších korekcích a dodělávkách.
Já celý tento počin vidím pozitivně.
10 místo 12 (asi zbytečně velkých) obrázků (inzrátů) na stránku sice moc nechápu, ale předpokládám, že tahle úprava bude na pořadu po závažnějších korekcích a dodělávkách.
Já celý tento počin vidím pozitivně.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
Mě to přes Firefox nejde vůbec, musel jsem se teď podívat přes Chrome.