Smrt ceske poste!
zdzd píše:Pošta? Jak kdy. Ale chodím tam k smrti nerad.
Loni, poslední týden před vánoci jsem objednal nějaké zboží z Prahy, telefonem v úterý odpoledne, ve středu dopoledne bylo v Břeclavi na poště.
Minulý týden mi něco mělo přijít a prdlačky. V pondělí jsem ve schránce najednou měl oznámení o uložení zásilky, pro jistotu i s první upomínkou k vyzvednutí najednou!
No a ČD? Před nedávnem jsem pochopil jejich význam ve společnosti. Před půlnocí jsem dělal odvoz dceři od vlaku a čekal jsem než přijede. Vlak tam končil a čekala na něj "úklidová četa". Ta banda s kyblíky byla evidentně kdekoliv jinde nezaměstnatelná. A bylo to jasné. Do ČD se rve horem dolem, služby neslužby. Ale těch lidí co by jinak roky trčely na pracáku a ve statistikách! Normální státem podporovaný pracák. Něco se jim zaplatí, i když dělají skoro prd. Ale pořád je to ve výkazech i obecně lepší, než jim dávat podporu za úplné nic. Co na tom, že by občas někdo chtěl od někud někam dojet. To je evidentně vedlejší.
ČD - Čekám Dlouho mně ani nepřipokmínej,tento rok jsem jel poprve na modell hobby,jel jsem s kolegy vlakem. Cesta byla docela pohodová,spožďení do 30min (což je podle nich v normě) ale,v kolíně spadli dráty(asi je strhla naše lokomotiva) takže naraz 11 vagónový vlak vyklopil cestující s tím že sie mají poradit a že neví kdy to pojede,první půl hodiny co jsme tam stáli nám nikdo nic neřekl. Nechtěně jsme se doslechli že na druhé straně nádraží stojí jiný osobák(ř vagónu) taktéž jedoucí do Prahy. Když jsem se ptal průvodčí málem mně seřvala že si to mám zjistit sám... Takže do prahy jsme docestovali s asi 2hodinovým spožděním přes Nimburk v úplně narvaném vlaku,cestovali jsme na záchodě a v uličce u dvaří
- georg
- Kontaktovat uživatele:
Jo, nedavno babička jela ČD a místo aby byla na nádraží va 14:55, tak dojela z Budějc okolo půl 6
. Perfektní, ty dráhy to je rychlost. A všechny vlaky jedou jak se jim chce a jízdní řády jsou k ho.... Tak perfekt. Jo a ještě k ty ČP
. Když jsem v úterý stál před okýnkem, tak paní předemnou měla balíček v hodnotě 2000(bylo to na něm napsaný), a milí balíček byl roztrhlej a zničenej. A milá pošta se k tomu ani neměla a hrozně se divily že to paní chce reklamovat. Když jsem to viděl tak ve mě zatrnulo. Naštěstí pan Kostka to dobře dal do obrovský krabice, kde se tomu nic nestalo, ale asi tam s tim hrajou mičudu, to je to nejhorší.
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Modeláři Točná
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Jo me uz take kolikrat dorazil balik promacklej nebo minimalne s poskozenym obalem. Nechapu, co s tim delaj...
Aviatikovi jednou dosel model s prerazenym trupem vejpul - balik byl evidentne proslapnutej a me prisel Twist 3D s nakraplym kridlem.
Fakt hruza tohlecto!
Pritom poslani obycejneho docela maleho balicku na dobirku stoji 84,- coz mi neprijde uplne levne.
Aviatikovi jednou dosel model s prerazenym trupem vejpul - balik byl evidentne proslapnutej a me prisel Twist 3D s nakraplym kridlem.
Fakt hruza tohlecto!
Pritom poslani obycejneho docela maleho balicku na dobirku stoji 84,- coz mi neprijde uplne levne.
Vzduchoplavec píše:Jo me uz take kolikrat dorazil balik promacklej nebo minimalne s poskozenym obalem. Nechapu, co s tim delaj...![]()
Fakt hruza tohlecto!
Tak o tech sprostejch cenách už vůbec nemluvě!!! (a to chtěj taky ještě od novýho roku zdražovat)
Přejmenujte toto téma někdo na "Smrt Ceské Poste a Ceskym Drahám", protože se to tady docela už rozjelo....
Abu píše:A sakraMozna budu posilat Mefista postou do Havirova.... tak nevim jak ho zabalit aby to prezil. Neni to zadna halova krehotinka, ale kdyz na tu bednu nekdo slapne, tak to neprezije ....
udelej bednu z 4mm plechu, vyztuz ji jeklama a zavar ero do ni a volnej prostor vypen PU penou - to by prezit mohlo.
jinak me prisel mustang od LM s utrzenym kridylkem....
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Abu: Tak tohle take nebyly zadne depronaky! Oboje to byly realtivne velke drevene modely.
Podle me s tim manipuluje nejakej nalitej mamlas a co chvili ve sve ozralosti na nektery z baliku upadne.
Doporucuju model zabalit fakt bitelne. Tuha kartonova krabice a HODNE to vycpat zmackanejma novinama nebo necim podobnym.
Podle me s tim manipuluje nejakej nalitej mamlas a co chvili ve sve ozralosti na nektery z baliku upadne.
Doporucuju model zabalit fakt bitelne. Tuha kartonova krabice a HODNE to vycpat zmackanejma novinama nebo necim podobnym.
- Eragon
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá zpráva. Právě jsem ten balíček dostalEragon píše:Já si 16.12 objednal od belu kartu na programování reglu a přišla mi zpráva, že jí dosanu až někdy v lednu.
Sky lady (mig 480 race) - visí na zdi
Easy fly (Dualsky XM3530) - visí na zdi
Extra 330 (BM 3130) - létá
PicooZ (malej) - čeká na novou zadní vrtulku
Osprey X - 28 G (Dualsky XM3530) - čeká na 3. zálet (a snad už úspěšný)
Easy fly (Dualsky XM3530) - visí na zdi
Extra 330 (BM 3130) - létá
PicooZ (malej) - čeká na novou zadní vrtulku
Osprey X - 28 G (Dualsky XM3530) - čeká na 3. zálet (a snad už úspěšný)