Vosa RC
-
HONZIK 22
Re: Vosa RC
To je tak nadherna prace , truhlarina , ze az dostavim Cejku a Safira , pustim se taky do Vosy.Diky za online navod. S detajliky. Jan.
HONZIK 22 píše:To je tak nadherna prace , truhlarina , ze az dostavim Cejku a Safira , pustim se taky do Vosy.Diky za online navod. S detajliky. Jan.
Děkuji nastotisíckrát. Snažím se. Moje první skorokonstrukční éro. Zrovna Čejka mě moc láká. Asi jí pak prubnu jako vstupní kousek do opravdové modelářiny.
"Pilotovat dobré letadlo nedá ani tolik práce jako řídit auto."
— Charles Lindbergh
— Charles Lindbergh
-
HONZIK 22
Je videt , ze z tech vos je porad hodne lidi stastnych.
Posledni ,,voseni,,
http://www.khmm.cz/2021/01/11/prave-zim ... -odletano/
Posledni ,,voseni,,
http://www.khmm.cz/2021/01/11/prave-zim ... -odletano/
Pokračuji ve stavbě.
Tentokrát křídlo. Nejdříve jsem si ho nakreslil a podle šablony slepil koncové oblouky.
Slepil jsem si ze třech vrstev dýhy překližku a vyřízl z ní příložky hlavního nosníku.
Připravil jsem si hlavní nosník do vzepětí.
A slepil dohromady.
Tentokrát křídlo. Nejdříve jsem si ho nakreslil a podle šablony slepil koncové oblouky.
Slepil jsem si ze třech vrstev dýhy překližku a vyřízl z ní příložky hlavního nosníku.
Připravil jsem si hlavní nosník do vzepětí.
A slepil dohromady.
Naposledy upravil(a) pubert dne úte 19.01.2021 20:39, celkem upraveno 2 x.
— Charles Lindbergh
— Charles Lindbergh
Spoj hlavního nosníku jsem pojistil nití a CA lepidlem.
— Charles Lindbergh
— Charles Lindbergh
pubert píše:Po zaschnutí instalace papírových pantů.
Co je to prosím konkrétně za papírové panty? Předpokládám že jsou velmi lehké.....potřebuji teď řešit závěsy pohyblivých částí řídících ploch na jednoho extra-lehouše
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho co dělám...
REX píše:
Co je to prosím konkrétně za papírové panty? Předpokládám že jsou velmi lehké.....potřebuji teď řešit závěsy pohyblivých částí řídících ploch na jednoho extra-lehoušea potřeboval bych nakopnout co použít
Kavan Fast panty. Jedná se o tyhle. Lehké jsou. Instalace snadná. Proříznul jsem lištu a zakápl CA lepidlem.
https://www.peckamodel.cz/kav0081a-fast-n-ez-ca-panty-lehke-0-15mm-12-ks
Spokojenost.
Naposledy upravil(a) pubert dne úte 19.01.2021 21:10, celkem upraveno 1 x.
— Charles Lindbergh
— Charles Lindbergh
Super, díky!
To by mohlo být to co hledám.... Škoda že jsem o nich nevěděl před dvěma týdny, jsem u Pecky objednával a kvůli věci za pár desetikorun.... Ale nějak si poradím
To by mohlo být to co hledám.... Škoda že jsem o nich nevěděl před dvěma týdny, jsem u Pecky objednával a kvůli věci za pár desetikorun.... Ale nějak si poradím
. . PRODÁVÁ I JINO HK . .
Když seš od Náchoda . .
L
Když seš od Náchoda . .
L
Leon píše:. . PRODÁVÁ I JINO HK . .
Když seš od Náchoda . .
L
Tam jsem byl minulou středu.... Ale dík, to je pro mě rozhodně relativně snadno dostupné!
- veka1
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz retro ptak,toz proc nepouzit i retro panty, viz fotky.
Funguji dlouhodobe a spolehlive jak na modelech se spalovaky, tak na elektroletech i vetronich.
Vyhodou je i jednoducha demontaz (uriznout uzlik a vytahnout nit z direk) v pripade, kdyz vznikne pozadavek kormidlo opravit, prepotahnout,nebo provest barevnou povrchovou upravu ....a taky zpetna montaz.
Pozn. postup siti viz: https://veka1.rajce.idnes.cz/Ero_ll_-sk ... orii_A_3./
veka1
Funguji dlouhodobe a spolehlive jak na modelech se spalovaky, tak na elektroletech i vetronich.
Vyhodou je i jednoducha demontaz (uriznout uzlik a vytahnout nit z direk) v pripade, kdyz vznikne pozadavek kormidlo opravit, prepotahnout,nebo provest barevnou povrchovou upravu ....a taky zpetna montaz.
Pozn. postup siti viz: https://veka1.rajce.idnes.cz/Ero_ll_-sk ... orii_A_3./
veka1
Nazdar Péťo,
kde se dá sehnat ten potahovej papír ?? Tomu Vosákoj to sedí.
To v Žehrovicích neznali . . .
No a jinak nebyla by elegantnější slabší a lehce nažloutlá nit a o tak 4 stehy víc ??
Třeba . .
Čéče já ti takhle realizoval směrovky na ádvojkách už na konci let šedesátejch
až do konce sedmdesátek. Pak mne uhnala jedna švadlena . . A já začal vyšívat...
Leon
kde se dá sehnat ten potahovej papír ?? Tomu Vosákoj to sedí.
To v Žehrovicích neznali . . .
No a jinak nebyla by elegantnější slabší a lehce nažloutlá nit a o tak 4 stehy víc ??
Třeba . .
Čéče já ti takhle realizoval směrovky na ádvojkách už na konci let šedesátejch
až do konce sedmdesátek. Pak mne uhnala jedna švadlena . . A já začal vyšívat...
Leon
- veka1
- Kontaktovat uživatele:
.....tady se to da sehnat ...( nebo koupit) : https://havel-composites.com/cs/produkt ... -3212-2108
Pozn. s niti je to tak: jaku mala taku dala... cerna kucerava.
veka1
Pozn. s niti je to tak: jaku mala taku dala... cerna kucerava.
veka1
Veka1
Ty vyšívaná kormidla jsem pozoroval u Tebe na webu. Krása veliká. Chvilku jsem o tom dokonce přemýšlel, ale pak mne přemohla lenost a dal jsem ty papíráky.
Jinak díky za tvoje webovky. Je to pro mne studna inspirace.
Ty vyšívaná kormidla jsem pozoroval u Tebe na webu. Krása veliká. Chvilku jsem o tom dokonce přemýšlel, ale pak mne přemohla lenost a dal jsem ty papíráky.
— Charles Lindbergh
— Charles Lindbergh
- veka1
- Kontaktovat uživatele:
pubert píše:Veka1
Dekuju , ale zustavam nohou na zemi. Web od urcite doby prakticky nedoplnuju ( ma to sve duvody) .
Jako nahradu pro aktualni info zatim pouzivam FB stranku, Rajce a Yutube , viz odkazy na titulni strance webu.
veka1