Přijímač JETI R7 nano

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Zpráva
Autor
Cili ale

Re: Přijímač JETI R7 nano

#16 Příspěvek od Cili ale »

Celeron píše:Zkusil jsem všechny senzory co mám, 1x teplota, 1x vario, 2x proud, 3x napětí článků, Rex7, Rex7 Assist, Rex6, starodávnej R7 ve smršťovačce, všecko se najde a jde případně aktualizovat. Jen R7 nano ani ťuk.
To nemůže být náhoda. Spolu s těma dvousekundovejma výpadkama to spíš naznačuje že mu něco je. To že v krabičce nebyl ani návod a ani párovací propojka taky cosi naznačuje. I ta kulatá přelepka na krabičce byla nějaká částečně odchlíplá. Budu ho reklamovat.

Tak to bude opravdu něco s přijímačem. Otevřel jsem novou krabičku s R7 nano a návod, propojka i pokyny pro pájení tam byli.
Celeron
Kontaktovat uživatele:

Re: Přijímač JETI R7 nano

#17 Příspěvek od Celeron »

Dnes jsem ještě trochu zkoumal R7 nano. Kabel za převodníkem dlouhej 5 cm a stále nic. Kabel je odzkoušenej jako propojka mezi přijímačem Futaba a dekodérem SBUS. Komunikace telemetrie na EX konektoru je v pořádku, když do něj připojím jakejkoliv senzor, tak telemetrie chodí. USB převodník jsem jinej nezkoušel ale v něm žádnej FW není a vše ostatní přes něj chodí. Když kouknu na Jetibox na vysílači, vše co se dá v přijímači přes "vzduchovou cestu" vyčíst, či změnit funguje. Zkusil jsem tovární nastavení přijímače, stále stejný. Můj Nano má FW verze 3.24, na stránkách podpory Jeti novější ke staření není. Zajímavý ale je, že když jsem zkusil v Jetistudiu aktualizaci, tak se Nano našlo a nabídlo verzi 3.25. Nahrál jsem ji a stále stejný.
Zítra to dovezu do Jina na poradu, případně na reklamaci.

to Cili ale: Jak si dával screen obrazovky, tak to je jen okno Aktualizace R7 Nano. Zkus mi prosím ještě načíst nastavení přijímače v Device Exploreru. Ono to možná opravdu nechodí, když si rozklikneš přehled aktualizací pro R7 Nano, tak tam je napsáno že od verze 3.06 Device Explorer nechodí! No a pokud nejde Device Explorer, tak v přijímači nic přes Jetistudio nenastavíš.
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“