jio píše:Tím to s velkou pravděpodobností není. Stačí skutečně jen ten konektor párkrát vytáhnout a zasunout a k tomu zahýbat plechovou objímkou aby se narušil ten plak na hliníku a zase to funguje.
Já bych zkušebně dva mezi sebou prohodil, případně i ty kablíky s tím čidlem u hořáku.
Já si myslím, že to bude nižším napětím kuli tomu kablíku, nebo vydnému, slabšímu tomu pístku a ty to jen na chvíli zachráníš tím, že očištěním toho kontaktu dosáhneš trochu lepšímu převodu toho napětí.
Máš přesně ten samý problém co jsem měl já a co se řeší v těch odkazech co jsem ti poslal a ani jedna rada tam nebyla --vyčistěte kontakty.
Určitě jsem měl v ruce těch pístku když jsem se v tom hrabal v ruce víc a určitě jsem ten problém tenkrát vyřešil, mám pocit že jsem ty pístky zkoušel i nějakou baterkou, už si ale vážně nepamatuji co jsem tenkrát zjistil a čím to bylo, jeden ten pístek mi určitě opravdu nefungoval, ale to jsem ho možná zničil sám nějakým tím mojím bastlením a měřením baterkou, to už nevím, ale určitě to nebylo nějakým kontaktem.