No jo , hold v zimně je hezké polítání...arda1 píše:To Maverick: prosím tě oprav si tu hrubku alespoň v nadpisu!-Arda1![]()
![]()
žhavík v zimně a camprlíky
Čudlíky-materiál automatová mosaz-poniklováno-závit W řezán nožem(nemám W očko)šestihrany frézovány na soustruhu(neměl jsem po ruce šestihran)pomocí jednoduchého přípravku. 
arda1 píše:Čudlíky-materiál automatová mosaz-poniklováno-závit W řezán nožem(nemám W očko)šestihrany frézovány na soustruhu(neměl jsem po ruce šestihran)pomocí jednoduchého přípravku.
Hodily by se.... no nechal jsem si poslat od MP Jetu tak uvidim co a jak...
skipeet píše:...do diskuze...
Mám pár svíček, ale už teď nevím, která je na léto a která je na zimu? Dá se to nějak poznat?
Byl jsem na tom stejně, pytlík svíček a nevěděl jsem co je to zač. Pustil jsem je všechny na stejný proud a koukal jak žhaví. Pak jsem je podle toho roztřídil na teplé a studené a začal používat pouze svíčky OS MAX, takže je tahám v kufru roztříděné, ale nepoužívám.
mnov píše:skipeet píše:...do diskuze...
Mám pár svíček, ale už teď nevím, která je na léto a která je na zimu? Dá se to nějak poznat?
Byl jsem na tom stejně, pytlík svíček a nevěděl jsem co je to zač. Pustil jsem je všechny na stejný proud a koukal jak žhaví. Pak jsem je podle toho roztřídil na teplé a studené a začal používat pouze svíčky OS MAX, takže je tahám v kufru roztříděné, ale nepoužívám.
Dobrej nápad, díky.
-
woro
- Kontaktovat uživatele:
Sorry za OT, nevíš jak vymakat utahovací matku na Enyu .09? Ten závit na hřídeli na první pohled vypadal jako M5, tak jsem to zkusil a on má mrcha stoupání jako M5.5 ale zdá se mi že to pětapůlka nebude, na to mi přijde moc úzký. Rád bych ten motor někdy rozběhal když mi to leží na stole, ale matku nemůžu sehnat. A pětapůlku závitník abych to zkusil taky nemám a nikde jsem ho neviděl.arda1 píše:Čudlíky-materiál automatová mosaz-poniklováno-závit W řezán nožem(nemám W očko)šestihrany frézovány na soustruhu(neměl jsem po ruce šestihran)pomocí jednoduchého přípravku.
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.
-
woro
- Kontaktovat uživatele:
Právě v Černochovi jsem pětapůlku metrický našel, ale Whitworth s těmito parametry ne. Nevěděl bys (pokud je to podle tebe určitě Whitworth) tedy co to přesně je a kde na to sehnat závitník, případně jak to vyříznout? Já jsem se bohužel ještě nesetkal s nožem kterým by to šlo - ani se závitníkem
Průměr 5 a stoupání 0.9 jako by byl nějaký jejich vymyšlený závit.
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62