rohe píše:Už to tady někdo psal, když už, tak opravdu 2/3A, ale ne GP 1300, ale <b>Intelect 1400.</b>
Tak tedy to už radši TopTech 1100, které dají těch 1250
Pedro35 píše:
znamená to že pri nabíjaní si mám aktivovať u nabíjania vseobecne NiMH bateriek teplotné obmedzenie na 30 st. C, oni sa hlavne pri konci cyklu zohrejú možno aj na 50 st. C. Doteraz som mal nastavených 65 st. a vypínal delta peak, pomozem baterkam ak tam nastavim 30 st.C ?
Lietavam aj teraz v zima, nebude vadit baterke KAN 8,4 V 1300 mAh ak ju bude ofukovat -5 st. C ?
rohe píše:Na konci nabíjení ta teplota pokaždé vyběhne. Já mám nastavené teplotní čidlo na 45 stupňů (ale né pokaždé ho používám)![]()
Akupacku nevadí zima, pokud jí vytáhneš z tepla a hned bude vykonávat svou práci (sama se při ní zahřeje).
niky79 píše:rohe píše:Na konci nabíjení ta teplota pokaždé vyběhne. Já mám nastavené teplotní čidlo na 45 stupňů (ale né pokaždé ho používám)![]()
Akupacku nevadí zima, pokud jí vytáhneš z tepla a hned bude vykonávat svou práci (sama se při ní zahřeje).
To pochybuji. Pouzivam akupack 9.6V/2100 GP v zime pro airsoftovou AEG zbran, a vydrz aku v zime je tak 3-4x mensi nez za obvyklych teplot.
rohe píše:niky79 píše:rohe píše:Na konci nabíjení ta teplota pokaždé vyběhne. Já mám nastavené teplotní čidlo na 45 stupňů (ale né pokaždé ho používám)![]()
To pochybuji. Pouzivam akupack 9.6V/2100 GP v zime pro airsoftovou AEG zbran, a vydrz aku v zime je tak 3-4x mensi nez za obvyklych teplot.
Za jak dlouho se tam vybije? Protože já třeba jezdím v suché zimě E-Maxx a tam vůbec nepozoruju nějaký pokles kapacity akupacku. Když měním, pěkně mi zahřeje ruce (měl jsem už 78 stupnů).![]()
A ten malinkej Leo-X jezdí 30-40 minut a taky pořad stejně, léto nebo zima.Bude hodně záležet na odběrech.
niky79 píše:ALe nepochybne to souvisi i s kapacitou. AKU 9.6/1100 mAH vydrzel v zime tak 100-150 ran (bezne kolem 1500), pak uz to nebylo schopno natahnout pist. AKU 9.6/2100 vydrzel kolem 1500 ran (obvykle kolem 3 tisice)
jean.louis píše:...dostatecny proud a tedy i vykon. Mel jsem Sanya 2500 mAh a battery pack byl asi po 4 letanich nepouzitelny ...
jean.louis píše:orientacne 2A, nabijecka s delta V
rohe píše:Ja mám Energizer 2500 mAh a nabijím je nabíjeckou, která je nabije za 60 minut ...