KAVAN V20
-
HONZIK 22
Re: KAVAN V20
Pro porovnani :
Jasne ,rozumim tomu. Je to zatim vareni z vody.
Klon to samozrejme je ,ale kdyz si uz pohrali se zmenou do te miry ,ze rozmistili umisteni ovladacich prvku mohou byt i materialy jine.
Nu uvidime. Neni to fotografie V 20 ,ale grafika tam se krasleni jaksi toleruje.
Jasne ,rozumim tomu. Je to zatim vareni z vody.
Klon to samozrejme je ,ale kdyz si uz pohrali se zmenou do te miry ,ze rozmistili umisteni ovladacich prvku mohou byt i materialy jine.
Nu uvidime. Neni to fotografie V 20 ,ale grafika tam se krasleni jaksi toleruje.
-
HONZIK 22
Kavanovi chybi jeste pultovka.
Naposledy upravil(a) HONZIK 22 dne pon 30.10.2023 16:29, celkem upraveno 1 x.
-
HONZIK 22
Kavanovi chybi jeste pultovka.
Jedno z nejpeknejsich produktovych zobrazeni je toto:
https://alofthobbies.com/products/frsky-tandem-xe
Takova vec proste vzhledem neurazi.
A ani cenou ne paklize jsou pouzite materialy o kterych pise vyrobce, uhlik kov.
Jedno z nejpeknejsich produktovych zobrazeni je toto:
https://alofthobbies.com/products/frsky-tandem-xe
Takova vec proste vzhledem neurazi.
A ani cenou ne paklize jsou pouzite materialy o kterych pise vyrobce, uhlik kov.
Včera jsme se vrátili z modelářského veletrhu ve Friedrichshafenu, kde měl stánek Pelikánův Kavan Europe.
Vystavený vzorek byla lehce designově pozměněná X20, ovšem na první pohled klon Frsky. Dle informací ze stánku bude nabízená cca za 2 - 3 měsíce a cenovka bude podobná, prý přes 12.000,- Kč.
Fotka je jen z katalogu, který jsem si vzal. Nenapadlo mě vyfotit vzorek vystavený pod sklem pultu na výstavišti.
Vystavený vzorek byla lehce designově pozměněná X20, ovšem na první pohled klon Frsky. Dle informací ze stánku bude nabízená cca za 2 - 3 měsíce a cenovka bude podobná, prý přes 12.000,- Kč.
Fotka je jen z katalogu, který jsem si vzal. Nenapadlo mě vyfotit vzorek vystavený pod sklem pultu na výstavišti.
Tak snad jim vydrží na trhu déle jak nabíječka Raytronic C50, tedy klon z ToolkitRC M6D.
Výtečná věc, jen byla na trhu rok ??...
Výtečná věc, jen byla na trhu rok ??...
Především F3Káčka, ale i něco omotorované se v hangáru najde
Jeti DS-12 Carbon
Jeti DS-12 Carbon
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
-
HONZIK 22
Zase KAVAN barva,?
Mno ,neco se proda ,Kavan katalog je cim dal tim tlustejsi.
Nicmene,na opacne strane Frsky ubude.
A ja si myslel z dosud zverejnenych snimku ,ze to bude jiny level ve zpracovani.
Takze,v hledacku zustava pouze a jenom XE.
Asi nadobro zustanu ,,zmrzlinar,,.
A ja si myslel z dosud zverejnenych snimku ,ze to bude jiny level ve zpracovani.
Takze,v hledacku zustava pouze a jenom XE.
Asi nadobro zustanu ,,zmrzlinar,,.
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
HONZIK 22 píše:Zase KAVAN barva,?
Rádiji možno, ale pre spoločnosť FrSky nič, lebo dodáva HW.
FrSky Tandem X20
Jsem teda docela zvědavý, jak bude ošetřen vývoj Ethosu... V releasech na Github zatím ani tečka, mimochodem pro X14, která bude uvedena v podobný čas, už ano. Pokud by updaty dělal Kavan nějak samostatně, tak to bych viděl jako bez nadsázky vážné (až k.o.) kritérium, proč to od něj nekupovat 
-
HONZIK 22
Hmm. To je fakt. Navic :
,,Pan Jan Urbanek je,, jista jistota,, v reseni cehokoliv. Nevim,zda prijme befel Frsky starat se i o Kavan zakazniky,,
Uz je ta vysilacka mimo muj obzor. Doufal jsem z grafiky ,ze to bude synteza Frsky 20S co se provedeni tyka. Ani byt nemuze dle ceny.
Zustava pouze XE .
Usetrim za pult . Jo mam motiv.
Stejne je to zajimave. Koupim palcovku hned se mi zacnou motat na krku kšerky a hned dokupuju k ni pult na pupek.
Je to noumaaalnii?
Pro palcove jsem
zmzrlinar na letisti.
Ja jsem presnejsi i kdyz se mi tresou ruce.
Nechapu ,proc tech putovek je tak malo.
,,Pan Jan Urbanek je,, jista jistota,, v reseni cehokoliv. Nevim,zda prijme befel Frsky starat se i o Kavan zakazniky,,
Uz je ta vysilacka mimo muj obzor. Doufal jsem z grafiky ,ze to bude synteza Frsky 20S co se provedeni tyka. Ani byt nemuze dle ceny.
Zustava pouze XE .
Usetrim za pult . Jo mam motiv.
Stejne je to zajimave. Koupim palcovku hned se mi zacnou motat na krku kšerky a hned dokupuju k ni pult na pupek.
Je to noumaaalnii?
Pro palcove jsem
zmzrlinar na letisti.
Ja jsem presnejsi i kdyz se mi tresou ruce.
Nechapu ,proc tech putovek je tak malo.
Taky si zavěštím ze své koule....
Ta spolupráce musí být výhodná na obě strany.Vidím první výstřel v podobě V20 a za ní další Tx a Rx s logem Kavan.Taky vidím spoustu BNF modelů s logem Kavan.Vidím prodeje a servis přes celou Evropu.Jak to bude s kompatibilitou protokolů a Ethosem zatím nedohlédnu.Vidím že někoho z toho už teď bolí hlava protože léta budovaný business může jít k šípku.Není to poprvé co se Pelikán rozhodl že své konkurenci veme vítr z plachet.Takže do pár let může být Frsky v Evropě komplet pod křídly Kavan.Konec snění...
Ta spolupráce musí být výhodná na obě strany.Vidím první výstřel v podobě V20 a za ní další Tx a Rx s logem Kavan.Taky vidím spoustu BNF modelů s logem Kavan.Vidím prodeje a servis přes celou Evropu.Jak to bude s kompatibilitou protokolů a Ethosem zatím nedohlédnu.Vidím že někoho z toho už teď bolí hlava protože léta budovaný business může jít k šípku.Není to poprvé co se Pelikán rozhodl že své konkurenci veme vítr z plachet.Takže do pár let může být Frsky v Evropě komplet pod křídly Kavan.Konec snění...
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
tomashr píše:Jsem teda docela zvědavý, jak bude ošetřen vývoj Ethosu... V releasech na Github zatím ani tečka, mimochodem pro X14, která bude uvedena v podobný čas, už ano. Pokud by updaty dělal Kavan nějak samostatně, tak to bych viděl jako bez nadsázky vážné (až k.o.) kritérium, proč to od něj nekupovat
Je to HW z X20 s RF TWIN a bude to mať ETHOS™ od FrSky, ale si ho budú asi sami distribuovať.
FrSky Tandem X20
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
blembondo píše:Taky si zavěštím ze své koule....![]()
To asi nehrozí. ETHOS™ nieje open source. HW dodáva FrSky. Kavan si dal spraviť iba krabičku. Možno sa bude predávať V20 iba, ako súčasť RTF setov.
Stále to má pod taktovkou FrSky®.
FrSky Tandem X20
Proč by měl být Ethos Opensource na to aby běhal ve výrobku který se bude vyrábět pod jinou značkou?RTF set z rádiem za 12000Kč?
Prostě někdo někomu otevírá trh a nabízí své služby výměnou za logo na krabici.To je normální obchod a tohle Pelikán vždy uměl.
Prostě někdo někomu otevírá trh a nabízí své služby výměnou za logo na krabici.To je normální obchod a tohle Pelikán vždy uměl.
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
blembondo píše:Proč by měl být Ethos Opensource na to aby běhal ve výrobku který se bude vyrábět pod jinou značkou?RTF set z rádiem za 12000Kč?
Ale môžu sa predávať pod inou značkou, ale nie bez súhlasu FrSky.
FrSky Tandem X20