Jak otestovat NiMH AA aku?

Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Zpráva
Autor
Hora
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Hora »

to Lindbergh: Kolik máš dětí a kolik hraček na AA baterky a kolikrát Ti ty děti ty baterky promíchaly? Pře měsícem jsem koupil asi 18 ks GP2700 kolik si myslíš, že jich zbylo? Asi sem je moc rozmazlil a a nechce se mi je neustále přehazovat.

A úplně pod čarou nedávno mi donesl kolega z práce asi 10baterek že mu jeho drahá polovička baterky promíchala část požívala v discmanovi a teď že mu foťák vydrží sotva 10minut co poradit mu vyhodit nebo mu vyselektovat ty co jsou OK.

Vše je to věc osobního přístupu, takže já si dám tu práci, že je pustím nabíjet pak se mrknu na křivku nestojí to nic jen trošku času a některým to ušetří nějakou kačku :lol:
Toro 300 (TELINK), Mustang P51-D (ŠAD model), Blade MCX, MiniQuadcopter (3D tisk) s KK2.1
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Lindbergh »

To Hora: Hmmmm....čéče takhle podaný to zní docela logicky :D Já už jsem ale doma dávno zavedl pravidlo, že co spotřebič, to jiný baterky :wink: Ve foťáku mam Panasonic, v něčem dalším Sony, nebo Dual Power. Jo a děti mám zatím jenom tři :( V hračkách je místo baterek většinou vzduch, protože jsem systematicky baterie z hraček vyndával tak dlouho ( děsnej kravál !!! ) až mně babičky, kamarádi a další verbež nosila místo zvukovejch hraček na baterky hračky, ze kterejch se baterky vyndat nedaj !!! TOP na nervy je čamburína a bubínek!!! :D :D :D
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
Hora
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Hora »

Jo tak to Tě chápu, děti už mám trošičku starší takže nemusím ucpávat reproduktorky nebo je přelepovat izolepou u piánek a podobných zvukových krámů, ale za to musím poslouchat tatí kde máme baterky do auta ........ :D

Good night
Toro 300 (TELINK), Mustang P51-D (ŠAD model), Blade MCX, MiniQuadcopter (3D tisk) s KK2.1
Odpovědět

Zpět na „Elektropohon“