Jakou lehkou muziku posloucháte třeba při modelaření

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
pepin

Re: Jakou lehkou muziku posloucháte třeba při modelaření

#16 Příspěvek od pepin »

Já jsem muzicíroval jen chvilku než odešli kluci na vojnu, zkusil jsem to než se vrátí z vojny s jinou kapelou ale to mě vubec nebavilo jak to nebylo v partě s kámošema navíc jsem se oženil a tim se to vyřešilo uplně. Basák se pak časem k muzice vrátil, ten hraje dodnes a bubeník dnes dělá pro čt art režiséra hudebních rockových pořadů ale s muzicírovánim taky skončil s vojnou.
Curtiss
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Curtiss »

Tak já to mám už 45 let jednoduché - Pink Floyd :D Poslední dobou jedu hodně často jedno z nejoblíbenějších alb - The Divison Bell, jinak cokoliv od nich.
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Ivoš »

Za mě třeba Jan Spálený (samokřídlový modelář !) + ASPM; takový Thunderbolt při řezání žeber nemá chybu:
https://www.youtube.com/watch?v=8uTzyFwlXT4
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“