Easy Fly

Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Zpráva
Autor
Raketak

#16 Příspěvek od Raketak »

Přesně tak...., pokud ho máš dobře vyvážený (těžiště v místě výztuhy křídla uhlíkovou trubkou, může být i trošku posunuté dozadu), tak bych šel rovnou s motorem. Jen bych nedával plný plyn, bohatě bude stačit 50-70%, aby tě nepřekvapilo, že to potáhne do leva, jelikož to číňani s vyosením moc nepřehánějí.
Accipiter Badius + tuning s Roton 100W
Easy Fly, Gemini, Proxima II
Ondra Easy Fly

#17 Příspěvek od Ondra Easy Fly »

jo jo ,. jasný ,.dik za rady .,, asi to stim motorem bude lepsí ,. no zitra uvidim,. parkrat ho vhodim, abych vedel co a jak,. a pak mu pomuzu motorem ,.
Ondra Easy Fly

#18 Příspěvek od Ondra Easy Fly »

. zdravim ,. tak dnes se nic nekonalo ,. ve 2 odpol.jsem prijel na letiště ,. kde jsem nebyl zdalaka sam , ,. bylo tak hodne kolgů , jen jsem Easy vytahl s auta, tak se ke me vsichni sebehli , kupodivu chválili , cemuž jsem se divil,. a zaroven me varovaly , protoze jak na potvoru se zvedl dosti silnej vitr , i oni meli problemy , a to jsou hooodne zkušenejší,. ., tak jsme prokonzultovaly panty , serva adt. a jelo se domů,.
Eragon
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Eragon »

Ondra Easy Fly píše:. zdravim ,. tak dnes se nic nekonalo ,. ve 2 odpol.jsem prijel na letiště ,. kde jsem nebyl zdalaka sam , ,. bylo tak hodne kolgů , jen jsem Easy vytahl s auta, tak se ke me vsichni sebehli , kupodivu chválili , cemuž jsem se divil,. a zaroven me varovaly , protoze jak na potvoru se zvedl dosti silnej vitr , i oni meli problemy , a to jsou hooodne zkušenejší,. ., tak jsme prokonzultovaly panty , serva adt. a jelo se domů,.
Tak to je škoda. Já dneska prohnal easyho v tom větru a bylo to masíčko, ale dal se uřídit. :twisted:
Sky lady (mig 480 race) - visí na zdi
Easy fly (Dualsky XM3530) - visí na zdi
Extra 330 (BM 3130) - létá
PicooZ (malej) - čeká na novou zadní vrtulku
Osprey X - 28 G (Dualsky XM3530) - čeká na 3. zálet (a snad už úspěšný)
Ondra Easy Fly

#20 Příspěvek od Ondra Easy Fly »

jo jo ,. to vim ,. no kdybych to mel uz zalitaný,., a trochu v ruce ,. a jo ,. ale ,prave ze naopak ,. no ,.
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Marek71 »

Dobre si urobil, v tomto sa netrpezlivosť nevypláca. A ak si netrúfaš, tak nabudúce zájdi znovu na to letište a niekoho popros, aby ti pomohol.

Ja som s mojim ES letel hneď druhý let v pomerne silnom vetre a nedopadlo to dobre.

http://mojefotogalerie.com/rc/index.php ... varia.html

Ondra Easy Fly píše:jo jo ,. to vim ,. no kdybych to mel uz zalitaný,., a trochu v ruce ,. a jo ,. ale ,prave ze naopak ,. no ,.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Ondra Easy Fly

#22 Příspěvek od Ondra Easy Fly »

jo , a jakou mate pri startu výchylku na výškovce ?
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Marek71 »

Ja s ES štartujem tak, že ho hodím mierne nahor (ale nie moc), samozrejme pod plynom a potom hneď prehmatnem na vysielačku a mierne pritiahnem výškovku.

Ondra Easy Fly píše:jo , a jakou mate pri startu výchylku na výškovce ?
Ondra Easy Fly

#24 Příspěvek od Ondra Easy Fly »

jo jo ,. nejak tak jsem si to taky predstavoval,. samozdrejme to bude nejlepsi přímo vyskouset ,. ja jen tak teoreticky , .
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Marek71 »

Jasné :-) Len sa netreba báť ho hodiť, alebo ho pustiť z ruky ale s rozbehom. Pretože ak ho len tak pomaly pustíš, pojde rýchlo k zemi. Aspoň mne sa to asi 2-3 krát stalo, než som sa to naučil.

Možeš pozrieť sem pre inšpiráciu:
http://mojefotogalerie.com/rc/index.php ... -letu.html

A na tomto videu sa mi celkom podaril štart :-)
http://mojefotogalerie.com/video/2007_0 ... aich_3.avi
Ondra Easy Fly

#26 Příspěvek od Ondra Easy Fly »

ok ,.dik ,.za rady ., chteto jen trochu casu na nauceni a hlavne o zvyknuti na jiný radio ,a letadlo,.
Ondra Easy Fly

#27 Příspěvek od Ondra Easy Fly »

No když se neda litat , tak aspon laboruju o nejakym boxu na převoz , chtel byl použít tu originalní krabici , jen ji dodelat nejaky chranic na směrovku ,a vyškovku .,
Ondra Easy Fly

#28 Příspěvek od Ondra Easy Fly »

tak jsem byl tet rano provist prvni pokus o let , no skoncilo to zlomenou vrtulí , . nevite panove nekdo co je to za vrtuly , rozměr ? dik moc ,.a jakou tam koupit , ? :cry:
Eragon
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Eragon »

Ondra Easy Fly píše:tak jsem byl tet rano provist prvni pokus o let , no skoncilo to zlomenou vrtulí , . nevite panove nekdo co je to za vrtuly , rozměr ? dik moc ,.a jakou tam koupit , ? :cry:
Rozměr je 10 × 6. Koupil bych tuhle: http://www.kostkamodelcentrum.cz/index. ... 346&styl=0
Sky lady (mig 480 race) - visí na zdi
Easy fly (Dualsky XM3530) - visí na zdi
Extra 330 (BM 3130) - létá
PicooZ (malej) - čeká na novou zadní vrtulku
Osprey X - 28 G (Dualsky XM3530) - čeká na 3. zálet (a snad už úspěšný)
Ondra Easy Fly

#30 Příspěvek od Ondra Easy Fly »

jo jo ,.dik mooc ,.smula ,.no ,. zrovna když je taak pekné počasi ,. no to je pech ,.ale není vsem dnum konec ,.
Odpovědět

Zpět na „Elektropohon“