To bolo uz na zaciatku jasne ze to nespravi...aj ked 2 rotorak za tyzden sa to naucit da len velmi tazko a bez pomoci skusenejsieho prakticky vobec.Ale tak chlapec sa snazil...Ale vidiet ze v rukach nikdy nic podobne nemal
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Myslim, ze za tyden se to naucit da, ale chtelo by to dostatek baterek a intenzivni letani od rana do vecera. Jenze pak prijde studio, divaci, kamery a jeste ten pocit ze jde o spostu cen za docela dost penez a hnedle ma clovek ruce ztuhle....
_George_ píše:Takže aj vy v Česku to máte? U nás to dávali asi pred 2 rokmi jeden tam vyhral motorový paragliding. Keby som sa tam dostal tiež by som možno o niečom podobnom uvažoval..
U nas uz to bylo tak pred 3,5 rokama , neboj,porad budem pred vami
Pepe Cunito> presne tak. naucit to lze. obzvlast kdyz byla to ocka dost vysoka a nabirat to slo i bokem.
ovsem presne jak jsem rikal pred zahajenim ukolu. studium se postara o to, ze to neudela. ja to vedel. mam presne ten samy problem. doma v klidu si litam jak dabel a jakmile to mam nekomu ukazat a cumi na me halda lidi, tak znervoznim a je konec. ten kluk to udelat nemohl. ledaze by to doma jiz nejakou dobu mel nebo dokazal dokonale ignorovat okoli.
Pepe Cunito píše:Myslim, ze za tyden se to naucit da, ale chtelo by to dostatek baterek a intenzivni letani od rana do vecera. Jenze pak prijde studio, divaci, kamery a jeste ten pocit ze jde o spostu cen za docela dost penez a hnedle ma clovek ruce ztuhle....
no jasne ale on dostal asi 1 pack ,1 nabijacku ,adapter a fical.Ale na niektore veci treba mat aj talent a myslim ze toto je jedna z nich.
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Gattor píše:Pepe Cunito> presne tak. naucit to lze. obzvlast kdyz byla to ocka dost vysoka a nabirat to slo i bokem.
ovsem presne jak jsem rikal pred zahajenim ukolu. studium se postara o to, ze to neudela. ja to vedel. mam presne ten samy problem. doma v klidu si litam jak dabel a jakmile to mam nekomu ukazat a cumi na me halda lidi, tak znervoznim a je konec. ten kluk to udelat nemohl. ledaze by to doma jiz nejakou dobu mel nebo dokazal dokonale ignorovat okoli.
ahoj,
ked som zacinal lietat tiez som mal podobny problem.Teraz co lietam asi 3 roky len akrobacku a 3D akrobacku mam problem vyrieseny.treba si verit a vies ze ti za tebou do toho absolutne nechapu a ked su tam kolegovia z letiska ti ta zase vedia pochopit.kazdopadne u mna uraduje mp3 player bez ktoreho ani z domu nevychadzam.do laveho ucha sluchatko do praveho nic aby som mohol pocuvat okolie a motor.Tym padom je mi uplne skvele a nicoho sa nebojim.lietam uz skoro rok len s mP3 v uchu.skus to.podla mna je to super a dost podobne tomu ze si v aute zapnes radio.
Gattor píše:mp3 je hodne dobry napad. motory ani rany listu neni potreba poslouchat
zkusim, dobry napad, dle mych predpokladu by mi to mohlo vyrazne pomoci od stresu.
ja to pouzivam na lietadla a nekedy ma ta rezonacia dost znerovnozovala.nakolko lietam aj Aeromusical tak mam tym padom stale sluchatko v uchu. skus to.