Tak jsem s tim byl poprve dnes venku. No to je parada! To jsem necekal, ze to bude az takova bomba. Vitr jako krava, rikam si, uleti k sousedum a bude po srande... a ono to litalo jako blazen i v tom vetru

40 gramu a on mu nevadi vitr, kterej by 2rotor behem 1 vteriny odfouk az na mista, kde bych ho nikdy nenasel. A ta rychlost. No proste skvely. Jeste par tydnu treningu a bude to super politani. Ja Vam mam takovou radost
Davam timer na 5 minut. Po pipani se vratim k sobe a cekam na konec litani. Resite to nekdo jinak? Docela me trapi, ze oproti Colibri ma nekolik nevyhod. A to:
-vysilac, cert vem, ze nema displej, ale to, ze zapomene trimi je neomluvitelne!
-kdyz dochazi pohonny aku, tak bez jakehokoli varovani zacne klesat velice rychle k zemi, opet Colibri dava vice casu, sestup nebyl tak rychly
-kratka vydrz baterie, Colibri leta dele a motory ma 2 hlavni, takze by nemel vydrzet dele - ale je to tak
-konektor pohonneho napajeni - proboha, proc tam je? U Colibri se aku pouze zasouva
-proc je bateria zasunuta az do kabiny, proc neni primo pod hrideli, jak to proboha vyvazovali? Jiny typ baterie to musi cely rozhodit
Ale jinak je to velice povedena zalezitost. Uz chapu propagatory 1rotoru - je to bomba! A oproti velkym kamaradu jsou nahradni dily okolo stovky, ne v tisicech. No a nesmim zapomenout zminit, ze k poskozeni obvykle nedochazi pri prvni rane, jako u velkych masin - tenhle prcek snese neuveritelny mnozstvi ran