Hledám kolegu s Coptérou

Chcete začít s copterem a nenašli jste odpověď v některém z již existujících témat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
lucky920
Kontaktovat uživatele:

Re: Hledám kolegu s Coptérou

#151 Příspěvek od lucky920 »

Klucí někdo z Plzně nebo okolí kdo by si šl rád zalítat ? Nebo popřípadě nějakej copte sraz ? :D
DJI S1000+ | DJI Inspire 1 | DJI F450 | DJI Phantom 2 Vision+ | Storm Racing Drone
Amper

#152 Příspěvek od Amper »

Sel bych hned, kdyby manzelka nebyla na hunte a nemusel jsem se starat o rodinku (= nestihacka)

S copter srazem bych pockal az bude teplejs, ted akorat dostavaj baterky po drzce. Pred dvema roky jsme udelali minisraz na letisti jizni sekce (mapka je u Horejsiho na webu) ve stredu odpoledne a bylo to uplne v pohode, neni potreba slozite hledat vikendovy termin.

Kdyz vemes Inspire tak bude narvano :-)
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
jio

#153 Příspěvek od jio »

...............
rom4n

Kdo si půjde zalétat???

#154 Příspěvek od rom4n »

Ahooj, létám už něco přes dva roky a ještě se mi nepoštěstilo potkat někoho stálejšího, kdo by měl čas si trochu zablbnout s dronama.
Létání v jednom je super, ve dvou a více je to už velice zajímavé a zábavné :-). Jsem z Prahy - JM (Chodov a okolí), je tu plno možností, kde parádně zalétat (betonárka, pole za vysokoškolskými kolejemi...). Pokud je tu někdo z okolí, co se rád mrkne na jiný stroj a chce vyměnit své zkušenosti + si pořádně zalétat, ať dá o sobě vědět. Uvítám jakoukoliv věkovou kategorii, s vysílačkou v ruce člověk nikdy nezestárne :-D
djha53k

Re: Kdo si půjde zalétat???

#155 Příspěvek od djha53k »

Ja su ze "novejch" Zabehlic, jedna zastavka od Roztyl. Ale teprv budu quad stavet... v kvetnu az budou penize, toz si me muzes nekam zapsat, ze jako casem ;)

Edit: toz bych Te pak i "zneuzil" na par rad ;)
rom4n

#156 Příspěvek od rom4n »

Určitě rád pomůžu, Roztyly jsou hned vedle, takže je to kousíček :-) Jestli se chceš mrknout na quadkoptér, až půjdu lítat, dej vědět a dohodnem se. V profilu bych měl mít mail a pokud by tam nebyl, stačí poslat SZ. Teď jsem zase začal chodit často, když je konečně počasí
mclei
Kontaktovat uživatele:

#157 Příspěvek od mclei »

Určitě, hledám nějaké zajímavé FPV lokace...... jsem z Chuchle.
Postavil jsem 4 koptéry, teď se učím lítat FPV s MiniQuadem.....
rom4n

#158 Příspěvek od rom4n »

Pracoval jsem v Modřanech, tam mě to vždycky lákalo udělat let nad Vltavou za přepouštěcím stavidlem, či jak to nazvat. V Chuchli to musí být paráda :-) Na FPV miniquada bych zas rád juknul já :-D Do jaké vzdálenosti ses dostal, létáš s brýlemi nebo přes monitor?
mclei
Kontaktovat uživatele:

#159 Příspěvek od mclei »

Když koukáš na bezpečnost, tak tu moc místa k létání není. Na poli je to nuda. Nahoře v chuchelským háji je to paráda, ale nesmí tam být moc lidí. A navíc se tam nedá dojet, musíš po svých nebo na kole.
Naposledy upravil(a) mclei dne ned 05.04.2015 18:23, celkem upraveno 1 x.
mclei
Kontaktovat uživatele:

#160 Příspěvek od mclei »

Jinak lítám zatím na eco-goggles ale chci pořídit Dominátory. Nelítám daleko, je to MiniQuad, to primárně není na dálkové lety. Ono to celkem dlouho drží baterka a pak umírá rychle, takže z větší dálky se pak nestíhám vracet.
mclei
Kontaktovat uživatele:

#161 Příspěvek od mclei »

Navíc až na podzim jsem koupil Taranise, takže doté doby jsem nevěděl jak jsem na tom se signálem, takže jsem se dál bál.
rom4n

#162 Příspěvek od rom4n »

Sice venku není zrovna úplné bezvětří, ale mlsně sleduji hýbající se větvičky na stromě za oknem a čekám, až se to trochu zlepší. No, už jsem letěl i v horším, nevydržel jsem a jdu vyrazit :D
pepavich

miniquad 250 Pardubice/HK

#163 Příspěvek od pepavich »

Kdyby měl někdo zájem s námi chodit, tak https://www.facebook.com/mqc250
Wratch
Kontaktovat uživatele:

#164 Příspěvek od Wratch »

Někdo z Mladoboleslavska nebo Královehradecka kdo by mi pomohl s nastavením APM?
Mirda.K

#165 Příspěvek od Mirda.K »

Ahoj kluci

Hledám někoho, kdo by měl čas a chuť pomoci mi s mojí hexou...

Potřebuju pomoci s nastavením gl-3x gimbalu!!!, turnigy vysílačky (neni extra potřeba), apm 2.6. s 3dr telemetrií.

Konkrétně mám tyto díly:
http://www.banggood.com/APM-Upgraded-2_5-APM-Flight-Controller-Board-p-83278.html
http://www.banggood.com/3DR-Radio-Telemetry-Kit-433MHZ-for-MWC-APM-PX4-Pixhawk-p-964437.html
http://www.banggood.com/GL-3X-3-Axis-CNC-Brushless-Gimbal-FPV-for-Gopro33-Phantom-1-2-p-957754.html

Mám problém že gimball mi drží špatně osu yaw (sice funguje ale nic moc i po kalibraci a chtěl bych to napojit na dva kanály vysílačky)
3dr rádio sice s pc občas funguje, ale když se mi to podaří připojit tak mi to načte infomace tak jednou za 30s pak prodleva atd... Většinou se mi to ale ani nepřiopjí...
A s tou vysílačkou bych potřeboval poradit sice jsem na 3position switch nastavil spolu s páčkou na gear asi 6 funkcí desky apm, ale mě by stačily jenom tři takhle mi to sežere dva kanály protože ten mix takhle prostě pracuje. Prostě scháním někoho kdo s tím vším už pracoval a vyzná se v tom. Jinak hexa lítá, umí spoustu letových režimů včetně rtl. V hexe dále používám měřič napětí, kterým napájím desku, m8n gps, minim osd toto všechno funguje.

Jsem ochoten i dojet, ale asi jen o víkendu přes tento týden budu ve čtvrtek a pátek v Praze jinak jsem z Jihlavy.
Odpovědět

Zpět na „Coptery - začátečník“