Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
Dejfak píše:Co používáš za FPV system že to proleze takovou mlhou? To asi nebude uplně legal frekvence
Frekvencia je úplne legálna... Len s výkonom som si nie úplne celkom istý . Ale inak to nebolo vôbec ďaleko, na zábere z OSD to vidieť - lietal som tak vo vzdialenosti okolo kilometra (hmla bola niekde medzi 130 a 300m, takže nizučko)...
Take my love, take my land, take me where I cannot stand
I don't care, I'm still free, you can't take the sky from me...
Připojím se do tohoto vlákna potřebuji poradit mám kamerku TURNIGY 30FPS ULTRA MINI. Když jí zapnu na modelu tak udělá 3min. záběr a konec. Mám tam 4GB kartu. Mám tam dát jinou kartu nebo dělám chybu někde jinde.
skarab píše:Připojím se do tohoto vlákna potřebuji poradit mám kamerku TURNIGY 30FPS ULTRA MINI. Když jí zapnu na modelu tak udělá 3min. záběr a konec. Mám tam 4GB kartu. Mám tam dát jinou kartu nebo dělám chybu někde jinde.
skarab píše:Připojím se do tohoto vlákna potřebuji poradit mám kamerku TURNIGY 30FPS ULTRA MINI. Když jí zapnu na modelu tak udělá 3min. záběr a konec. Mám tam 4GB kartu. Mám tam dát jinou kartu nebo dělám chybu někde jinde.
to uz se tu nekde probiralo... vymen kartu. Dej tam rychlejsi. Znackovou... stoji to par kacek a melo by to vyresit... proste to nestiha zapisovat to co nataci... chvili jede buffer a pak se to kousne