Align Flybarless 3G FL 760 a nově i 3GX
Už jsem i já pochopil
No kleště si kup - ochráníš tak kuláky v době mechanického trimování a sladění stopy listů - je třeba je sundat většinou vícekrát. V tomto konkrétním případě kleště nejsou třeba - starý plast na kloubku prostě vykloníš a sám vyskočí - nový nacvakneš tlakem prstu - poškození nehrozí.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Nemá nemá
Krásně to svaklo, nemůžu se nabažit
Díky za velmi nadstandardní podporu, myslím že ostatní budou tiše závidět a taky si brzy napíšou o nějakou předváděčku
Kuláky jsem měl vyšroubovaný tak jdou zpátky do desky, chtěl jsem je zalepit a ejhle. Odpo jsem mazal a lepil unašeče 3G, lepil jsem to modrým Loctite 242 od Houšky. ( v krabici Alignu je nacvrnkáno pár kapek, skoro skrbličí ostuda...... ). No a za tři hoďky je loužička na skel co mi zbyla pořát svěží, tekutá.... Uschne to vůbec ? Jak to pak vůbec drží ?
Díky za velmi nadstandardní podporu, myslím že ostatní budou tiše závidět a taky si brzy napíšou o nějakou předváděčku
Kuláky jsem měl vyšroubovaný tak jdou zpátky do desky, chtěl jsem je zalepit a ejhle. Odpo jsem mazal a lepil unašeče 3G, lepil jsem to modrým Loctite 242 od Houšky. ( v krabici Alignu je nacvrnkáno pár kapek, skoro skrbličí ostuda...... ). No a za tři hoďky je loužička na skel co mi zbyla pořát svěží, tekutá.... Uschne to vůbec ? Jak to pak vůbec drží ?
Relax píše:Nemá nemá
doporučuji používat Activátor - je výborný a schne to ihned.. mmt najdu odkaz
HITEC AURORA - EC-135 T2 Policie ČR TR 500, T-REX 700 3G, T-REX 100
Relax píše:Aktivátor je láta kámoš, ale jak ho aplikovat na závit hluboko uvnitř ? Stříknout šroub, nanést Loctite a rychle zatáhnout bez pauzy ? Myslel jsem že to ztuhne za pár hodin samo ........
asi tak, nebo zkusit vzít něco hodně tenkého a nanést ho tam, to jsem ještě nezkoušel
nebo ten tvůj způsob, ale budeš muset být hodně rychlý
HITEC AURORA - EC-135 T2 Policie ČR TR 500, T-REX 700 3G, T-REX 100
- Bizon
- Bydliště: Jižní Morava(Veseli n. M.); Praha 10 (Chodov-Kunratice)
Relax píše:...No a za tři hoďky je loužička na skel co mi zbyla pořát svěží, tekutá.... Uschne to vůbec ? Jak to pak vůbec drží ?
Uschne to až to bude tam kde to má uschnout, v přítomnosti kovu a za nepřístupu vzduchu... (polymerace je katalyzována kovem). Když si najdeš datový list toho lepidla tak jsou tam i křivky jak rychle to "schne" v různých materiálech.
Aktivátor lze použít, ale když tomu dáš chvilku čas tak není vůbec nutný.