Bellanca Decathlon 480

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
wroum

#151 Příspěvek od wroum »

Rychlik píše:Jsem z Prahy 10 Strašnic. :lol:

SZ
Rychlik
Kontaktovat uživatele:

#152 Příspěvek od Rychlik »

:lol:
Rychlik
Kontaktovat uživatele:

Prví let Bellancy

#153 Příspěvek od Rychlik »

Tak dnes jsem se setkal s jedním pilotem, který mi nabídl zalítání Bellancy. Byli jsme na RC "letišti" ve Štěrboholech. Počasí super. První let paráda, tedy v rukou kolegy, doladili jsme těžiště a už se lítalo. Baterie která se dodává se setem nic moc (600mAh), letěla tak 6min. Po výměně baterie 900mAh jsem převzal vysílač já, chvíli trvalo, než jsem si omakal páčky, citlivost je značná oproti simulátoru. To také mělo za následek brzký pád, způsobený ztrátou rychlosti. Dostala pěkně na čumák asi z 5 metrů. Naštěstí jen nalomený trup v místě kabiny, ale i s tím se dalo dále lítat.

Pocity jsem měl všelijaký, ale neodradilo mě to k další akci o víkendu.

Tak zatím zdar...

P.S. Díky "wroumovi" za ochotu...
ALIEN

#154 Příspěvek od ALIEN »

Jen litej....to prijde samo
Tomous

Prosím nezbyly někomu vzpěry k Bellance 480?

#155 Příspěvek od Tomous »

Prosím nezbyly někomu vzpěry(nejspíše plastové) k Bellance 480? Postavil jsem z náhradních dílů a originál vzpěry se zvlášť neprodávají...
Děkuji Tomáš
(tomous@seznam.cz)
Lada B
Kontaktovat uživatele:

#156 Příspěvek od Lada B »

Já na to použil ty jednorázové plastové ztahovací pásky co používaj hlavně elektrykáři. Vylomil jsem ten vnitřní caplik co brání vytažení druhého konce pásku ven. Dal jsem dvě na sebe a nasadil 5 mm kabelové oko. To drží ty pásky na trupu. Vše zalepeno a v křídlech mám plastové šrouby M3. Z křídel už to ani nevyndavám, jenom sundám gumy, vyvlíknu u trupu a šup na skříň. Akorád mám černý, ale dělaj i jiný barvy.
Skyvan 170cm, Čmelák, Learjet 45, Airbus 320 ve stavbě, C-160 Transal, DCH-8 v úpravách, F-16 Falcon
Lada B
Kontaktovat uživatele:

#157 Příspěvek od Lada B »

Jo, ještě jednu věc, nevalej se vám někomu doma bačkory z podvozku? Potřeboval bych alespoň jednu na jiný éro.
Skyvan 170cm, Čmelák, Learjet 45, Airbus 320 ve stavbě, C-160 Transal, DCH-8 v úpravách, F-16 Falcon
fireman

Super Decathlon RTF

#158 Příspěvek od fireman »

Zdravím,
Parkzone vyrábí taky Belancu - máte někdo s ní zkušenosti.
Děkuji za informaci.
Calimero..
Kontaktovat uživatele:

Re: Super Decathlon RTF

#159 Příspěvek od Calimero.. »

fireman píše:Zdravím,
Děkuji za informaci.

jo mám a říkám ani náhodou nebrat

více u mě na webu v sekci články - jak nezačít
fireman

Belanca

#160 Příspěvek od fireman »

Děkuji za odkaz na w stránky - pěkné a inspirující.
Dík
Rychlik
Kontaktovat uživatele:

Bellanca si dělá co chce

#161 Příspěvek od Rychlik »

Ahoj, potřebuji poradit, třeba máte někdo podobné zkušenosti. Při klidném letu dojde ke vteřinovému výpadku řízení a letadlo si dělá co chce. Jakoby ztráta signálu a nebo rušení, při čemž dojde většinou k výchylce na výškovce samozřejmě dolů, takže pokud nemám dostatečnou výšku, tak spadnu po čumáku do země. Už mám druhý trup díky této chybě. Nyní jsem éro reklamoval, tak uvidím. Ale přesto mě zajímá čím je toto způsobeno.

Díky za komentáře.
Azy
Kontaktovat uživatele:

#162 Příspěvek od Azy »

Lada B píše:Jo, ještě jednu věc, nevalej se vám někomu doma bačkory z podvozku? Potřeboval bych alespoň jednu na jiný éro.

zdravim ja ma doma celej podvozek......a kdyz uz jsme u ty belanky nevy nahodou nekdo jakou bych tam mel narvat vrtuly ta puvodni se mi zlomila a ja nevim jakej to byl rozměr takze s ni tet nemuzu litat protoze nemam vrtuly diky za odpoved
Azy
Kontaktovat uživatele:

Re: Super Decathlon RTF

#163 Příspěvek od Azy »

Calimero.. píše:
fireman píše:Zdravím,
Děkuji za informaci.

jo mám a říkám ani náhodou nebrat

více u mě na webu v sekci články - jak nezačít

no ne koukam nekdo z habartova ja bych rek ze ta belancqa je dobra ja si koupil drak osadil to vlastnim rc vybavenim a ta fakci...az mi nekdo prozradi co tam mam dat za vrtuly tak ji predvedu na vrakarne
wroum

#164 Příspěvek od wroum »

Azy píše:
Lada B píše:Jo, ještě jednu věc, nevalej se vám někomu doma bačkory z podvozku? Potřeboval bych alespoň jednu na jiný éro.

zdravim ja ma doma celej podvozek......a kdyz uz jsme u ty belanky nevy nahodou nekdo jakou bych tam mel narvat vrtuly ta puvodni se mi zlomila a ja nevim jakej to byl rozměr takze s ni tet nemuzu litat protoze nemam vrtuly diky za odpoved

6/3, 7/3 priblizne....ja tam mel APC 6/4 a ok, ale ta 7" bude asi lepsi.
Abu
Kontaktovat uživatele:

Re: Bellanca si dělá co chce

#165 Příspěvek od Abu »

Rychlik píše: Při klidném letu dojde ke vteřinovému výpadku řízení a letadlo si dělá co chce. Jakoby ztráta signálu a nebo rušení, při čemž dojde většinou k výchylce na výškovce samozřejmě dolů,

Bohuzel celkem casty jev u tech nejlacinejsich rc komponentu, proste vypadek signalu. Muze na to mit vliv i okolni prostredi, nekde to proste rusi i s drahym znackovym vybavenim, jinde zase lita i ten nejlevnejsi cinskej set bez problemu. Pokud ti daj novej prijimac, tak se to mozna zlepsi, ale mozna taky ne :(
Naposledy upravil(a) Abu dne čtv 29.03.2007 15:30, celkem upraveno 2 x.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“