Otrokovické históóórky

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
zdendaK

Re: Otrokovické históóórky

#151 Příspěvek od zdendaK »

:lol: už mi to chybělo.... :lol: :lol:
T-REX 700N/ Goblin 700Spirit ,PROTOS, EXTRA 330L 3W157 futaba FG12 2,4Ghz
Jardátor

#152 Příspěvek od Jardátor »

Toš kurňa chlapi,mám k vám takovů malů prosbu.Moja má letos v létě kulatiny,toš bych ju chtěl nejak překvapit.Ona to kurňa tají,chce ušetřit za oslavu,a taky nechce,aby sa vědělo,kolik jí vlastně je,protože ji každý hádá tak o 35 víc.Toš mám plán,že bych něco napsal na nějaký reklamní půtač a vlekal bych to nad mojů vesničků střediskovů,ať sa o ní trošku v dědině ví.Ale toš mám kurňa takový problém,už mi zbylo enom malé letadlo,a to kurňa neutáhne ani rozvinutů mucholapku.Toš potřebuju nejakého silnějšího vlekača.Přihlásíte sa někdo,šak zadarmo ta nechcu.Navíc máte výhodu,že cizího enom přizabije,mňa by zrovna zabila!
zablabla

#153 Příspěvek od zablabla »

Jardátor píše:Toš kurňa chlapi,mám k vám takovů malů prosbu.Moja má letos v létě kulatiny,toš bych ju chtěl nejak překvapit.Ona to kurňa tají,chce ušetřit za oslavu,a taky nechce,aby sa vědělo,kolik jí vlastně je,protože ji každý hádá tak o 35 víc.Toš mám plán,že bych něco napsal na nějaký reklamní půtač a vlekal bych to nad mojů vesničků střediskovů,ať sa o ní trošku v dědině ví.Ale toš mám kurňa takový problém,už mi zbylo enom malé letadlo,a to kurňa neutáhne ani rozvinutů mucholapku.Toš potřebuju nejakého silnějšího vlekača.Přihlásíte sa někdo,šak zadarmo ta nechcu.Navíc máte výhodu,že cizího enom přizabije,mňa by zrovna zabila!

Tož dé vedět kdy a kde, možná by se nás sešlo i víc a mohli bysme na její počest aj nějaků letecků bitvu zorganizovat. V Brmě nedávno byla taková parádní akce, bomby se shazovaly, šrapnele lítaly, šak sme taky všeci čučeli s otevřenů hubů..... :D :D
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
Hunger

#154 Příspěvek od Hunger »

Plakát asi neutáhnu, ale mám pumovnici kam se dá dát hoodně papírků :D
"Šmirgl to jistí!"
Jardátor

#155 Příspěvek od Jardátor »

Toš vám kurňa děkuju,nejaký ten sůboj na počest mojí udělat možeme.Až to bude aktuální,dám vědět.A navíc mi moja moja dnes udělala veliků radost.Ráno sem sa vrátil z letu a posledmí letadlo je na hadry.Toš moja,jak viděla,že su z teho smutný,toš navrhla,ať si kurňa kůpim letadlo,že mi ho celé zacáluje.Ale má podmínku,že musí mět ve předu,na bokách a aji na ocase ty"érbegy".Toš včil potřebuju radu,kde se dá takové éro kůpit.Já už su kurňa celkem vylétaný pilot,problémy už mi robí enom start,samotný let a potem eště to přistání,to ostatní už je pro mě brnkačka.Toš kurňa chlapi pište,kde kůpit to éro s tema airbagama,nebo kůpit obyčajné letadlo a obalit ho jak pumpu na zimu?Toš včil mě moja naopak zase nas...,žádné éro cálovat nebude,že to byl kurňa apríl.Ale toš kurňa to éro s tema érbegama je celkem dobrý nápad.Myslíte,že by sa to dalo třeba patentovat?
zablabla

#156 Příspěvek od zablabla »

Jardátor píše:................Ale toš kurňa to éro s tema érbegama je celkem dobrý nápad.Myslíte,že by sa to dalo třeba patentovat?

Tož patentovat sa dá kdejaká cipovina. To platilo v každéj době a nejenom u nás na Moravě a v České kotlině. Možná by to za 1151 let mohlo znamenat zásadní průlom ve snížení ztrát během super světelného přenosu domácího zvížectva do sousedních galaxií, ale tobě už to může být asi tak 1100 let šuma fuk.
A pokud by tě náhodou přemohl jemnocit, a chtěl jsi zabezpečit potomstvo tvý roby z prodeje licenčních práv tak do konca života půjdeš už jenom s holů řiťů, protože ty licenční polatky neutáhneš.
Já osobně bych se na to vy...al a šel si dát s kámošama do osvěžovny panáka..... :D :D :D :D
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
Jardátor

#157 Příspěvek od Jardátor »

Toš kurňa chlapi,hlavně zkušení piloti,mám dotaz.Zitra sů kurňa ty velikonoce,ráno vyrazím trošku vyšibat manželky a přítelkyně tých mojích kamarádů a protože vajca sů drahé jak sviňa,toš místo po vajcách dostanu po štamprli.Ale jak to všecko obejdu,pokud dovolí počasí,chtěl bych s novým érem do luftu.Toš potřebuju kurňa vědět,kolik teho možu vypit,abych ukočíroval tu svoju novů Bellancu?Toš jak to vidíte,kolik tech štamprlí si možu dat,ať nedělám další jamy pro stromky?
TERAZKY
Kontaktovat uživatele:

#158 Příspěvek od TERAZKY »

To je jasné, čím viac, tým lepšie...
... čo purex spojil, človek nerozdeľuj...
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#159 Příspěvek od JirkaA »

Já to jako borec ze Štatlu vidim tak, že hodim bobana na véca a kořalu, baby ať si zřežó prdel samy. Lapnu fógly pod klepeto, naklapu s tím do káry a vemu kramle na érport. Má teda bét kaltna, ale zoncna bude rumplovat a funět by taky echt nemělo. Potřebuju prubnót Protosa po generálce, minule mě ho větr fókl nad glocnu v lopasu haksnama navrch a než jsem vygómal čí su, hrabal lupeňama v oranici grunty na nové prygl v Babicách na kopcu. Dvě kila metrů vod placu, kde to zakrtkoval ve druhé světové mlatě ruské lavočkin. Blbóni co to na to tehdá čučeli vygómali, že pré toho fógla kočírovala jákasi koc, tak tam komanči postavili pomník sovětském letkyňám. Vono to ale nebylo recht, když ten brajgl po dvaceti járech vyhrabali, byla tam cedula s numerem toho fógla a podle toho nakonec u Rusáků vygómali, že to kočíroval borec. Že prej se museli cabnót, to éro pré mělo sicnu vypolstrovanó žíňama z vocasu vod šemíka a ti blbóni si mysleli, že to je dlóhý háro vod té koc. Ale ten pomník tam zvostal. Kdysi na něm byla plechová vrtula, ale vyčórovali ju magneti do šrotu, tak je tam teď z šutru vytesaná glocna tej neexistující koc. Moh bych jim tam přilípnót ty nóbl karbonový lupeně z Protosa, to by čórkaři taky nečórnuli..
Na každej pád Jardátore, když tam lupneš těch kořalí ranec, máš betálnó šancu že ti vypnó haksny dřív, než stačíš doklapat na plac a fógl přežije bez bebina :mrgreen:
OK2WY
Jardátor

#160 Příspěvek od Jardátor »

JirkaA píše:Já to jako borec ze Štatlu vidim tak, že hodim bobana na véca a kořalu, baby ať si zřežó prdel samy. Lapnu fógly pod klepeto, naklapu s tím do káry a vemu kramle na érport. Má teda bét kaltna, ale zoncna bude rumplovat a funět by taky echt nemělo. Potřebuju prubnót Protosa po generálce, minule mě ho větr fókl nad glocnu v lopasu haksnama navrch a než jsem vygómal čí su, hrabal lupeňama v oranici grunty na nové prygl v Babicách na kopcu. Dvě kila metrů vod placu, kde to zakrtkoval ve druhé světové mlatě ruské lavočkin. Blbóni co to na to tehdá čučeli vygómali, že pré toho fógla kočírovala jákasi koc, tak tam komanči postavili pomník sovětském letkyňám. Vono to ale nebylo recht, když ten brajgl po dvaceti járech vyhrabali, byla tam cedula s numerem toho fógla a podle toho nakonec u Rusáků vygómali, že to kočíroval borec. Že prej se museli cabnót, to éro pré mělo sicnu vypolstrovanó žíňama z vocasu vod šemíka a ti blbóni si mysleli, že to je dlóhý háro vod té koc. Ale ten pomník tam zvostal. Kdysi na něm byla plechová vrtula, ale vyčórovali ju magneti do šrotu, tak je tam teď z šutru vytesaná glocna tej neexistující koc. Moh bych jim tam přilípnót ty nóbl karbonový lupeně z Protosa, to by čórkaři taky nečórnuli..
Na každej pád Jardátore, když tam lupneš těch kořalí ranec, máš betálnó šancu že ti vypnó haksny dřív, než stačíš doklapat na plac a fógl přežije bez bebina :mrgreen:

Toš dobré,kurňa,já temu rozumím,ale toš ostatní borci budů asi potřebovat překladač.No nic,nebudu sa zdržovat,nachystám tatar,nacpu do sebe neco mastného,ať mi to lepší spaluje a du kurňa na věc.To zase budu natrůbený jak derviš.No naštěsrí moja jede ke tchyni,toš do večera sa z teho nejak vylížu.Ale toš mám strach,že jak bude v lampě,toš zase vymyslím kurňa nejaků koninu a budu chtět vyletět.Toš Velikonocám a letu zdar.
TERAZKY
Kontaktovat uživatele:

#161 Příspěvek od TERAZKY »

Tá Bellanca je od Va model :?: Tá údajne lieta skoro sama. Tak hlavne moc nešahaj na kniple :D :D
... čo purex spojil, človek nerozdeľuj...
Jardátor

#162 Příspěvek od Jardátor »

TERAZKY píše:Tá Bellanca je od Va model :?: Tá údajne lieta skoro sama. Tak hlavne moc nešahaj na kniple :D :D

Uhádol si majore,povyšujem ťa na generálmajora.Toš sem sa vrátil z té šibačky,natrůbený su jak carský důstojník,v palici sa mi to všecko motá,a kurňa mám chuť si jít zalétat.Toš ta kurňa poslechnu a na kniple sahat nebudu,al toš toš kurňa kdo mi má na ty kniple sahat,dyž su kurňa sám doma?
Hunger

#163 Příspěvek od Hunger »

A kam se ztratil podplukovník a plukovník?:D
"Šmirgl to jistí!"
Jardátor

#164 Příspěvek od Jardátor »

čo bolo,to bolo,terazky to povyšovaní jde kurňa rychlejší.Šak si to major za ty roky zaslůží.Já vím,že by měl býť kurňa major,podplukovník,plukovník,generálmajor,generálporučík,generálplukovník a potem kurňa najvyšší šajba chvílu byla aji Vlasta Parkanová
Jardátor

#165 Příspěvek od Jardátor »

Toš kurňa chlapi,rc kamarádi,všecky vás moc zdravím,a možná tu dnes píšu naposledy,a třeba sa s vama aji rozlůčím.Dnes idu s kamarádem zkusit zalétnůt konečně nové éro a budu sa učit aji létat.Aestli mi to kurňa nepude,a třeba éro rozflákám,toš sa pořádně na..eru,všecko rozšlapu,a definitivně kurňa končím.Možná mám olšové ruky a nikdy sa to nenaučím.Toš mi kurňa držte palce,protože mě to kurňa moc baví.A jak uvidíte inzerát,že je na prodej rozšlapané éro,rozšlapaná vysílačka,rozšlapaná nabíječka,toš to je kurňa ode mně.A začnu konečně pořádně navštěvovat putyku,protože tam takový stres nehrozí.A zkusím to kurňa natočit,děcka budů mět další díl-Pat a Mat zalétávajů Bellancu.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“