MaxiSwift " B"
Re: MaxiSwift " B"
Vyosení motoru by mělo pomoct, ale taky se mi nepodařilo uplně odstranit tenhle jev. Nicméně když to stoupá je pořád lepší, než kdyby to začlo klesat a nedělá mi to zas tolik abych se tomu nějak víc začal věnovat. Moc jsem to neřešil.
Tak konečně už mám komplet FPV výbavu a jen mě tak hlodá jak umístit kamery. Zda to mám nechat tak jak to mám http://img5.rajce.idnes.cz/d0508/6/6491 ... G_7782.jpg a jen tam nekam zadlabat FPV kamerku nebo jestli mám uříznout špici udělat krabičku do ní obě kamery a zapustit to do tý špice. Myšleno nějak takto http://3.bp.blogspot.com/-XxngClKcBAo/T ... 050018.JPG
Je to v zásadě jedno jak to tam uchytíš, ale snaž se to udělat tak aby to v případě pádu kamera neodnesla. Takhle je to dost na ráně.
Nevím jestli jsi s tím takhle už lítal, ale trošku bych se obával jedný věci.
Když přistaneš například do hlubší trávy, kde se křídlo nesklouzne, tak by se ti mohl vahou kamery a setrvačností celý držák vytrhnout i s kamerou.
Pokud chceš lítat pro nějaký akčnější videa, tak se občasnému pádu asi neubráníš, tak bych s tím počítal.
Jinak nedávno jsem to zase zapíchnul a Swiftovi se až na pár drobností zase nic nestalo. Je neskutečně odolnej.
Akorát se mi právě tou setrvačostí vytrhla kamera z uložení, rozbily se dvířka od krytu elektroniky a vythlo se jedno balzové křidélko i s kloubky z EPP ven. Opraveno to bylo celkem rychle, jen ještě musím napájet nový kabel ke Gopru, který to odnesl.
Nevím jestli jsi s tím takhle už lítal, ale trošku bych se obával jedný věci.
Když přistaneš například do hlubší trávy, kde se křídlo nesklouzne, tak by se ti mohl vahou kamery a setrvačností celý držák vytrhnout i s kamerou.
Pokud chceš lítat pro nějaký akčnější videa, tak se občasnému pádu asi neubráníš, tak bych s tím počítal.
Jinak nedávno jsem to zase zapíchnul a Swiftovi se až na pár drobností zase nic nestalo. Je neskutečně odolnej.
Akorát se mi právě tou setrvačostí vytrhla kamera z uložení, rozbily se dvířka od krytu elektroniky a vythlo se jedno balzové křidélko i s kloubky z EPP ven. Opraveno to bylo celkem rychle, jen ještě musím napájet nový kabel ke Gopru, který to odnesl.