Pomoc při výběru auta

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Elfew
Kontaktovat uživatele:

Re: Pomoc při výběru auta

#151 Příspěvek od Elfew »

Za me asi HPI v 1:8 meritku
scarabeus

#152 Příspěvek od scarabeus »

I Thunder Tiger neni zas tak marna znacka. Zadne blato.
Tvrďa

#153 Příspěvek od Tvrďa »

Díky za rady, nakonec jsem skončil u těchto dvou, jelikož za cca 7tis potřebuju auto i s baterkou a kamarád se kterým budu jezdit má něco podobného od SST racing, tak abych mu moc neujížděl :-)

První možnost: http://www.peckamodel.cz/produkt/rc-mod ... -soupravou

Druhá možnost: http://www.peckamodel.cz/produkt/rc-mod ... -karoserie

Tak a teď které? Ceny jsou skoro stejné, vzhledově se mi víc líbí Thunder tiger, ale pro LRP mluví dle paramertrů výkonější a hlavně voděodolná elektronika a zakrytované převody.

Jaký je váš názor? Které z těchto dvou?
vrkal
Kontaktovat uživatele:

#154 Příspěvek od vrkal »

a proč nejdeš po bazarovém? např. na modelbazaru je teď několik dobrých nabídek na E-Firestorm, Traxxas Slash apod..... sám jsem tak koupil E-Firestorma a super. je to nerozbitné auto a díly seženeš všude. a s cenou do 7500,- se po dobrém smlouvání vlezeš vpoho a ještě ti zbyde na nabíječku apod....

PS: a s dvoukolkama je větší sranda...:-))
Tvrďa

#155 Příspěvek od Tvrďa »

V bazaru jsou právě jen ty Firestormy a jinak to za moc nestojí.

Nevím proč, ale nějak se mi nelíbí a dvojkolku zatím nechci. A jak jsem psal, když koupím HPI, tak budu moc ujíždět tomu kámošovi, co s ním budu jezdit nejčastěji :-)

Jsem rozhodnut pro jedno z těch dvou co jsem tam psal, ale teď který? Zatím se přikláním víc k LRP...
twint

#156 Příspěvek od twint »

byl jsem ve stejne situaci jako ty. byl sem temer rozhodnut koupit truggy strada 4x4 kolem 3500-4000kc. nakonec mrknul na bazar a byla tam zajimava nabidka firestorma v teto cene. vzal jsem ho a rozhodne nelituju. to co to auto vydrzi je neuveritelny. sice me po asi mesicu odesel regulator a motor (prodavajici zrejme videl proc se toho zbavit :D ) vzal jsem nejlevnejsi combo z ciny a lita jako das. menim jen zadni gumy :D, a ozubene kolo. sem tam nejaka drobnost. kdyz se s nim slusne zachazi tak je to drzak a nejakej skok nebo naraz ho nerozhodi.
pokukuji po nejake truggyne 4x4 ale storm zatim zustava pro svou kvallitu a jednoduchost.

z tech dvou radsi lrp - ma kryty prevody + vodeodolnost
scarabeus

#157 Příspěvek od scarabeus »

Z tech dvou asi LRP. Ale je to temer prast jako uhod, musel bych je mit v ruce a osahat si je a detailne prohlednout.

Se zadokolkou je opravdu vetsi sranda, mohu potvrdit, ale tim padem se i hure ridi. Neni vubec nic spatneho naucit se se 4kolkou a pak prejit na zadokolku.
majlen

#158 Příspěvek od majlen »

Jezdím starší buggy Tamyia 2WD a 4WD,chci ted něco nového a lepšího.
Měl jsem i od SST Truggy a vydrželo to pouze 5 min pojiždění :o 8O a začalo se to rozsypávat,uvolnil se komplet motor a vyosil,pak skoro upadlo uchycení zad.tlumičů,zjistil jsem že většina šroubků je strhaných a některé vůbec nedržely.!!!!,po vyšroubování byl na nich namotaný vytržený plast,prostě na co jsem se podíval bylo úplně špatně.!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Následně očištěno a ihned vráceno,prodejce se k tomu postavil čelem a po několika dnech vrátil peníze.
Nyní bych chtěl vzít tohle
http://www.peckamodel.cz/produkt/rc-mod ... -karoserie
máte s tímto modelem někdo zkušenost? :?:
Tvrďa

#159 Příspěvek od Tvrďa »

Koukni na tohle: http://www.peckamodel.cz/produkt/rc-mod ... -soupravou, podobná cena s lepšími parametry. To je můj favorit, ale ještě pořád ho nemám, tak nemůžu říct praktické zkušenosti.
majlen

#160 Příspěvek od majlen »

Taky jsem se na něj díval,připadá mi to skoro stejné,zatím se přikláním spíše ke značce Thunder Tiger na kterou mám dobré ohlasy.
Třeba se někdo ozve kdo by ho měl,nebo si ho koupíš a dáš vědět :)
Tvrďa

#161 Příspěvek od Tvrďa »

Me se na LRP líbí vodeodolna elektronika a zakrytovane převody. Jenže porad ještě zvažuju, zda nedat o par tisíc víc a nekoupit Bulleta od HPI
majlen

#162 Příspěvek od majlen »

Hm,jasně :) ,Bullet super,.........ale do této cenové hladiny se mi už nechce jít,tam už jsou všechny káry super a ty love taky.!!! :(
Odpovědět

Zpět na „Auta“