kamils píše:Já nevím, mě už ta cena 8000, byť s vysílačem DX5 připadá na začátečnické letadlo trochu moc + dvě baterky a je na devíti tisících. Letadlo vypadá velmi hezky, provedení E-flite zaručuje kvalitu, ale ta ta cena ... Navíc je nutná pevná přistávací plocha, protože házet to z ruky a přistávat do žita, by byla škoda.
pokud se ti zdá přiložená baterka 3200, s kterou reálně lítáš hooodně dlouho, že ti nebude stačit, můžeš dokupovat další baterky. Běžně startujeme a přistáváme na trávníku nebo polní cestě a v pohodě.
Já nezpochybňuji Tvůj výběr, vždy existuje více cest jak začít ... já koupil 8kanálovou DX8 a k tomu Betu KIT, kterou jsem vybavil kvalitním osazením a až přejdu snad:-) na něco vyššího nebudu muset nějakou dobu Tx rešit. Ta dodaná DX5 pro letadlo se čtyřservovým křídlem stačit nebude (to možná ani ta DX8) ... ale určitě se jí půjde zbavit lépe než Cadeta a s menší finanční ztrátou. Takže jsem defacto dal víc než osmičku, ale vzhledem k tomu, že jsem kupoval Tx kvůli Blade vrtulníkům, jsem vlastně jinou volbu neměl...
Každopádně obě cesty mi příjdou lepší než třeba Beta RTF s Cadetem (získáš mizernou elektroniku a lehce podprůměrný Tx).